writing-img

Drugic v postopek

clock-img

14.08.2014, 21:18

clock-img

pomaranca_anca

pencil-img

3

Pozdravljene,
imam ze enega otrocka, ki je rezultat postopka pri dr.resu.
S partnerjevm si zeliva se enega otroka in me zanima, ali ima katera izkusnje, kako izgleda, ko prides drugic k resu v postopek. Ali moras znova iti skozi vse preiskave (spermiogram, hsg,..) ali gre drugic kaj hitreje?

clock-img

15.08.2014, 00:23

clock-img

valy25

pencil-img

117

Super vprašanje. :) Tudi mene zanima kako potekajo predpriprave na ponoven postopek, kajti močno si želiva še kakšnega user posted image user posted image Midva sva 25. avgusta naročena na posvet in pregled k dr. Rešu. Zaenkrat vem le to, da ponovno potrebujeva napotnici, kar je itak logično. :) Lahko pa sporočim kaj bova izvedela ...

clock-img

15.08.2014, 12:53

clock-img

pomaranca_anca

pencil-img

3

Kaksne so pa kaj zdaj cakalne dobe?
Te bi res prosila, da sporocis, kako je bilo (spet) pri resu user posted image

clock-img

25.08.2014, 21:31

clock-img

valy25

pencil-img

117

Pozdravljena,
sem obljubila, da poročam. Pri dr. Rešu je bilo super. Mene je pregledal in dala sva kri za spolno prenosljive bolezni (je pa analiza krvi samoplačniška, ker pošljejo v laboratorij... :/ ).
Mojemu ni bilo treba še enkrat delati spermiograma. Ker imam PCO mi je dal tablete za sprožanje menstruacije. Ko se odločiva, pridem k njemu drugi dan menstruacije... Še vedno ob 5 zjutraj. :) Čakalne vrste niso dolge.
Bi rekla okrog 2 oziroma 3 tedne...

Sta že razmišljala kdaj bosta šla ponovno v postopek?

Lp :)

clock-img

29.08.2014, 14:34

clock-img

pomaranca_anca

pencil-img

3

O super, da so kratke čakalne dobe.
Naslednji teden grem po napotnico k svoji ginekologinji in se kar naročim, v postopek pa upam da naju da čimprej.
Pa vidva?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem