cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Duda ponoči

clock-img

10.01.2007, 16:22

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Zanima me, ali pustite, da ima user posted image  dudo celo noč v ustih? Pri nas (stari smo skoraj 5 mesecev) se včasih zgodi, da mu bi jo morala na silo iztrgat iz ust, če je ne izpljune sam, in se bojim, da bi ga zbudila. Takrat jo ima verjetno v ustih do jutra. Kakšne so vaše izkušnje in morebitna opozorila? Hvala in LP.

clock-img

10.01.2007, 16:27

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš user posted image  jo vedno izpljune vsaj 15 minut po tem, ko zaspi.

clock-img

10.01.2007, 16:32

clock-img

Anonimen

Naša jo ima v ustih kakih 5 minut, potem jo sama izpljune. Če jo ne, ji jo vedno vzamem iz ust sama. Če še ne spi trdo, potem jo je kar težko izvleči, zato vlečem počasi in nežno, da se ne zbudi. Če pa se vseeno predrami, ji dudo hitro dam nazaj, počakam nekaj minut in ponovim vajo. Nikoli ji ne pustim spati z dudo.

clock-img

10.01.2007, 18:40

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js mu je nikoli ne pustim celo noč. Po navadi jo sam ven pljune, drugače pa mu jo js vzamem (itak tako spi, da še ve ne, da jo imauser posted image ).

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

10.01.2007, 18:42

clock-img

Anonimen

še na misu mi ne pride da bi ji jo iz ust jemala. zakaj pa? ima jo dokler jo ima, ko jopa ven pljune jo pa pljune. še to bom ponoč čekirala? a lohk spim :) še tko al tko ne

clock-img

10.01.2007, 18:51

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Že celih 9 mesecev spi skoraj celo noč z dudo. Imamo isti problem, da je kar prisesana nanjo in brez sile ne gre odsrtanit. Pa se mi tudi ne zdi prav, da bi jo s tem budila. Še če jo v spanju kdaj zgubi (sicer hudo redko) se slej ko prej zbudi in zajoka zanjo. Zdaj pa si jo tako že sama pobere in zatlači nazaj v usta. Mogoče bo problem odvajanja, ampak se zdaj ne sekiram. Je drugače tako zadovoljen sonček in spi celo noč, mogoče pa ravno zaradi dude.

clock-img

10.01.2007, 20:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas jo skoraj vedno sam spusti iz ust, če je slučajno ne, jo pa jaz vzamem ven, ko trdno zaspi.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

10.01.2007, 20:45

clock-img

Luskan

pencil-img

229

IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

in spi celo noč, mogoče pa ravno zaradi dude.

Ja, čist možno, tudi jaz imam našega na sumu user posted image , da takrat spi celo noč, ko dude ven ne pljune.

clock-img

10.01.2007, 21:20

clock-img

natalia

pencil-img

1423

še na misu mi ne pride da bi ji jo iz ust jemala. zakaj pa? ima jo dokler jo ima, ko jopa ven pljune jo pa pljune. še to bom ponoč čekirala? a lohk spim :) še tko al tko ne

ja, točno !

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem