cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Duda za prve zobke

clock-img

17.07.2007, 11:47

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Hoj,

zanima me, kako se obnese ta duda - a kaj pomaga otročku pri lajšanju bolečin in srbenju dlesni? Našemu user posted image  sta že pri točno 4 mesecih pokukala ven dva zobka in zdaj grize vse, kar mu pride v roke. Grize grizala, mažem mu dlesni s Calgelom, masiram dlesni s silikonsko mehko krtačko in ne vem, kaj bi mu še dala. Mislim, da je spet kak nov zobek na pohodu, saj se spet ful slini in vse grize.

Jaz sem že pred 2 mesecema naročila to dudo v trgovini, pa jih še zdaj niso dobili user posted image . A se jo splača kupiti in v mojem primeru tako nestrpno čakati, kdaj bodo že končno dobili te dude?

clock-img

17.07.2007, 22:01

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

A je noben vaš user posted image  nima? user posted image

clock-img

18.07.2007, 00:47

clock-img

frufru

pencil-img

2857

A misliš tisto dudo od Nubija, ki ima grizalo na sami dudi? Te majo v BC. Jaz sem mu to kupila, ko so se v Nukovi glivice nabrale. Samo če boš kupovala kupi touser posted image  , majo tudi ortopedsko oblikovano, ker se lepo sčisti in se svinjarija ne more nabirat. Samo najraj ma pa ščetko v obliki svedra-grozda od safety 1st. Dudo ima bolj za zaspat in jo pol ven pljune, ko zaspi

clock-img

18.07.2007, 08:01

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

fru fru, nisem mislila te dude. Duda za prve zobke je cela čisto gumijasta in narezljana - narejena kot nekakšno grizalo - ni čisto takšne oblike kot navadna duda.

clock-img

19.07.2007, 13:20

clock-img

vaihativa

pencil-img

13

Mi imamo to dudo. Mislim, da je od Tommi tippy (al kako že user posted image ). Moja jo skoz ven pluva. Imajo jih pa v Leclercu na zalogi.

clock-img

19.07.2007, 21:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ne mi je nismo imeli, sploh nisem vedela, da obstaja.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

19.07.2007, 22:58

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Zivjo! Meni tudi se mudilo kupiti to dudo, od Tomy tippy, dva komada sta noter. Ja, in ta mala noce jo imeti staljno v ustih, poigra se pac kot z ostalimi igracami in pol odvrze stran! Tako da ne vem, mislim da brezveze to kupovat... Kupi njej kremo Lidokain, ce je tako hudo... in krtacko za masazo...

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

24.07.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

Naš ni nikoli maral dude.

LP

clock-img

24.07.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

Mi mu lajšamo bolečine, ki jih povzročajo zobki s Calgelom in preverjeno deluje.

LP

clock-img

27.07.2007, 14:14

clock-img

andie

pencil-img

427

Tommee Tipee maš v Baby centru, sam naša se tut bol ko ne sam igra z njouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem