writing-img

Dunaj

clock-img

07.07.2009, 12:03

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Že leta sanjam, da bi šla z dragim spet za nekaj dni na Dunaj, pa so otroci še premajhni, da bi jim bilo zanimivo. Letos pa imava mogoče celo priložnost, da greva sama, ko bosta otroka na počitnicah s taščo. Zanima me, ali poznate kako poceni prenočišče (dvoposteljna soba, po možnosti s kopalnico) v bližini centra - tj. do 20 minut peš od recimo Hofburga ali Štefanove cerkve. Sicer sem že iskala po spletu, ampak morda ima kdo kak predlog oz. osebno izkušnjo s hoteli ali hostli.

Ali se bolj splača na Dunaj z avtom ali vlakom, je kdo računal?

Finance so bolj švoh, ampak morda bi za kake tri noči šlo user posted image .

Lp,

živa

clock-img

07.07.2009, 12:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hotel Korotan, 8. okraj, prijeten peš sprehod do centra.

http://www.mohorjeva.at/korotan_hotel_slo/

Mi gremo vedno z avtom, ker je tako blizu, pa bolj komot smo. V študentskih časih pa se se gor vozila z vlakom. Glede cen nimam pojma, ampak ata google vse pove.user posted image  Preveri na SŽ cene vozovnic, potem pa si izračunaj še porabo z avtom, pa ne pozabi všteti tudi časa. Z avtom si gor v 3,5 urah iz LJ, z vlakom traja še enkrat toliko.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

07.07.2009, 13:16

clock-img

živa

pencil-img

2366

Korotan je takrat žal zaseden user posted image , sem že prej preverila. user posted image

8. okraj je pa pri nama itak najbolj priljubljen, je možek tam stanoval med študijem user posted image .

Lp,

živa

clock-img

25.07.2009, 20:49

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Ojla!

Pension Nossek ( Graben) v 1. okraju, blizu Štefanove cerkve. Zelo lepo zrihtano in zelo prijazno osebje. Imaš pa zajterk, kopalnico in dvoposteljno sobo. Preverjeno!!!!!!!!

Lp

clock-img

25.07.2009, 21:11

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

TALE hostel zgleda ful v redu, majo pa tud eno dvoposteljno sobo za 29/eur na noc (po osebi). Pa v samem centru mesta je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem