writing-img

Dva delodajalca

clock-img

23.11.2005, 18:50

clock-img

Anonimen

Ali je možno, da si redno zaposlen pri dveh delodajalcih (oba imata namreč zmanjšan obseg dela 27 ur in 14 ur na teden) ali je potrebno potem pri nekom drugem delati honorarno?

Pa še eno vprašanje;
če vzamemo samo to, da si zaposlen redno samo pri delodajalcu, kateri ima obseg dela 27 ur na teden, ali je v to všeta celotna delovna in pokojninska doba ali je za vse to treba doplačevat in če je treba doplačevat, mogoče katera ve koliko.

clock-img

23.11.2005, 19:03

clock-img

Anonimen

Poskusi postaviti to vprašanje na www.racunovodja.com!

clock-img

23.11.2005, 19:23

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Lahko si zaposlen pri 2 delodajalcih, vendar število ur ne sme presegati 40/ teden.
Če si zaposlena samo pri tistem z 27 urami, se ti šteje toliko delovne in pokojninske dobe.
Po želji si lahko plačuješ tudi delovno dobo za 13 ur/ teden (skupaj 40 ur). Vendar moraš skleniti to še isti dan zaposlitve, saj za nazaj ni možno narediti prijave.

clock-img

23.11.2005, 21:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, da se. Jaz sem zaposlena pri dveh delodajalcih. Pri enem 2 uri na dan, pri drugem 6 ur na dan. Lahko mi pišeš privat če te kaj v zvezi s papirji zanima, v bistvu je isto, kot če si 40 ur na teden pri enem zaposlen.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem