writing-img

Dve vprašanji

clock-img

29.11.2004, 00:58

clock-img

coca

pencil-img

46

1. Ali ima mogoče kdo za prodat vrečo za pozimi za v voziček (najraje Quinny ali maxi cosi)?

2. Ali vaši malčki tudi jokajo v spanju? Našemu se to dogaja že več kot mesec dni (star je 4,5 mes.) in mi je težko ker si predstavljam da ga tlači mora ali ima hude sanje. Kaj mislite vi ali ima kdo izkušnje s tem?

clock-img

29.11.2004, 06:56

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Dobro jutro!

Pri nas se je v določenem obsobju kar pogosto jokala,morda bi lahko rekla da bolj pritoževala in godla,med spanjem.Jaz mislim, za Kristino,da jo je takrat kaj bolelo.Morda po trebuhu.Se je pa večkrat tudi v spanju smejala,kar pa so po moje bile sanje.

Čimmanj morečih sanj!

:muca:

clock-img

29.11.2004, 10:03

clock-img

Anonimen

Ja, tudi moj kdaj v spanju joka, verjetno se mu kaj sanja. Stisnem ga k sebi, ga tolažim, pa ponavadi samo še bolj joka in se preč poriva. Kar smili se mi, ko noče, da bi ga potolažila. Potem se le počasi umiri in nazaj zaspi.

clock-img

29.11.2004, 10:13

clock-img

malika

pencil-img

3199

Vreče nimam za prodajo:)-, ker jo še rabim in jo še bom nekaj časa- zakaj pa ne kupiš kakšne druge? Saj pašejo v ta voziček!

Glede joka v spanju, pa je moj tudi delal isto.In to v starosti med 6 in 9 mesecev.Prav kričat je začel in zelo dolgo je trajalo, da se je pomiril. Pomagala je samo kakšna glasna igračka in nič drugega. Ne čaj ne dojka, nič.Je pa to zelo neprijetno in meni je bilo vedno zelo hudo zraven.Ampak zaenkrat je minilo-hvalabogu:)

clock-img

29.11.2004, 10:14

clock-img

india

pencil-img

5342

Naš jan, še sedaj, star bo kmalu 5 let, tu in tam pojoca v spanju. To je počel že kot dojenček. Pa ga vzamem k sbei, pocartkam in rečem, da je vse v redu,pa zaspi mirno naprej. Včasih pa je dovolj, da me smao sliši,pa se umiri!
Čim manj jokcanja vama želim!
:duda:duda::duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem