writing-img

Dve gestacijski vrečki-skrbi

clock-img

31.07.2008, 12:29

clock-img

babyg

pencil-img

107

Punce meni je zelo hudo in me skrbi. Na 1. pregledu mi je gin. odkril 2 gestacijski vrečki. Ena ima embrio in je z njim vse vredu, druga pa je prazna.
Zdaj me pa zelo skrbi, kaj bo z mojo pikico. Lahko pride do SS?
Vseskozi že jokam in me skrbi...

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

clock-img

31.07.2008, 12:35

clock-img

piamaria

pencil-img

523

user posted image čestitke za PIKICO.
kAJ JE PA REKLA g?????
UPAM, DA BO VSE OK!
Ja moji sestri se je sama izločila druga g. vrečka, jaz imam pa neljube izkušnje...
pa ne bom o tem govorila.....držim pesti...menda je to tako usojeno, je umetnost, da sta se dva hkrati uspela prebit, pa naj bo kar eden in zrav...
ne jokaj, POGUMNO SAJ BO!user posted image

clock-img

31.07.2008, 12:37

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Po vsej verjetnosti je še prezgodaj. Lahko, da bo čez en teden že v obeh utripal srček. Če pa slučajno z enim ne bo nič, ne bo z drugim zaradi tega nič narobe. Takih primerov je kar precej. Druga vrečka bo odmrla in se absorbirala ali pa izločila. Do SS pa zaradi tega ne bo prišlo. Bodi pozitivna in vso srečo user posted image

clock-img

31.07.2008, 12:37

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

držim pesti da bo vse vredu ne jokaj misli pozitivno in poskušaj se veselit da boš imela 1 pikico.... veliko takih nosečnosti se pripelje srečno do konca in misli na tiste s srečnim koncem.... držim pesti user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2008, 14:45

clock-img

babyg

pencil-img

107

Hvala za odgovore. Jaz res upam, da bo z mojim malim srčkom vse v redu.  Mene najbolj skrbi, da bi tista prazna gestacijska vrečka kaj "povzročila"!!
Res upam,da bo vse o.k.

Dante Alighieri

clock-img

31.07.2008, 14:55

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Oj. Meni je G tudi na UZ dobila še eno prazno vrečkico in mi zagotovila, da naši pikici nič ne škodi. Se pa mal izloča ven, mal sem še krvavela ni pa HB nič narobe. Tko, da kar uživej!!!

clock-img

31.07.2008, 18:28

clock-img

babyg

pencil-img

107

Hvala!
Sem kar malo potolažena. Mam pa že čez 14 dni še en pregled,da vidimo,kaj bo. Res upam,da ne bo nič narobe.

Dante Alighieri

clock-img

31.07.2008, 18:36

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem imela dve pikici, s tem da se je ena razvijala počasneje ampak se je videl srček. user posted image  Na koncu sem krvavela, ker je ena umrla, druga se je pa obdržala, in sedaj je stara že tri meseceuser posted image
Srečnouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem