cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dvig kun na bankomatu

clock-img

04.07.2010, 20:41

clock-img

onka

pencil-img

210

Kakšna je provizija z NLB ba kartico in po kakšnem tečaju se obračuna menjalniški tečaj?

clock-img

04.07.2010, 20:42

clock-img

Anonimen

1% od dvignjenega zneska. Srednji tečaj za obračun.

clock-img

04.07.2010, 21:56

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Mi vedno na bankomatu dvignemo, nikol ne menjamo. Se bolj splača

clock-img

05.07.2010, 07:53

clock-img

barni

pencil-img

1096

Provizija je odvisna od vrste kartice. Najbolj se ti splača dvigniti z navadno Ba Maestro kartico (kartico osebnega računa), kjer je provizija ista kot za dvig v SLO.

Za kartice z odloženim plačilom (Mastercard ali VISA) pa je provizija precej višja. Vsekakor pa poglej tarife svoje banke, ki so objavljene na netu. Se splača prej preveriti, da te potem ne sune kap, ko prideš domov. Je pa elegantno dvignit nabankomatu, jaz to vedno prakticiram in nikoli ne menjam v SLO.

clock-img

05.07.2010, 15:38

clock-img

alamar

pencil-img

121

Še bolj elegantno pa je plačati kar direkt s kreditno, seveda kjer to podpirajo (praktično povsod) in, da ne zaračunavajo dodatne provizije (redko kje). Tako ti tvoja banka obračuna kune po svojem dnevnem tečaju, ki je praktično vedno ugodnejši kot v bilo kakšni menjalnici .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem