writing-img

Dvojna doza antibiotika

clock-img

25.09.2011, 13:29

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Hči (2,5let) je dobila v petek antibiotik Amoksiklav 2×, ki ga more jest na 12 ur. Zdravila otrokoma vedno dajem jaz in nikoli moj partner. Danes zjutraj sem ji dala en odmerek, potem pa sem mogla nekam it. Mož pa ji je  dve ure kasneje dal še en odmerek. Tako da je dobila dvojni odmerek v razmaku dveh ur. Mene to malo skrbi, mož pa misli, da po nepotebnem paničarim.

A mogoče katera ve kako je s tem?

clock-img

25.09.2011, 14:21

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Hči (2,5let) je dobila v petek antibiotik Amoksiklav 2×, ki ga more jest na 12 ur. Zdravila otrokoma vedno dajem jaz in nikoli moj partner. Danes zjutraj sem ji dala en odmerek, potem pa sem mogla nekam it. Mož pa ji je  dve ure kasneje dal še en odmerek. Tako da je dobila dvojni odmerek v razmaku dveh ur. Mene to malo skrbi, mož pa misli, da po nepotebnem paničarim.

A mogoče katera ve kako je s tem?

Nočem bit nesramna, ampak tvoj otrok je dobil dvojno dozo antibiotika in ti na RR sprašuješ kaj narest namesto, da bi klicala v ZD??? Meni lastna pamet pove, da je potrebno poklicat dr., piše pa tudi v navodilih.

clock-img

25.09.2011, 14:29

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

preberi navodila oz. kliči v dežurno ambulanto. Pa seveda obvezno vprašaj kako vzeti naslednji odmerek.

Pa poročaj, mogoče kateri kdaj pride prav.

Srečno.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

25.09.2011, 17:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz bi tudi klicala v ZD.

clock-img

25.09.2011, 18:05

clock-img

Star_a

pencil-img

318

Če otrok vzame več zdravila Amoksiklav, kot bi smel
Če otrok vzame preveč zdravila Amoksiklav, so med znaki lahko prebavne motnje (siljenje na bruhanje, bruhanje ali driska) ali konvulzije. Čim prej se posvetujte z zdravnikom. S seboj vzemite steklenico zdravila, da jo boste pokazali zdravniku

clock-img

25.09.2011, 18:07

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

tist bel listek v škatlici ni notr za okras user posted image

Če otrok vzame več zdravila Amoksiklav, kot bi smel
Če otrok vzame preveč zdravila Amoksiklav, so med znaki lahko prebavne motnje (siljenje na bruhanje, bruhanje ali driska) ali konvulzije. Čim prej se posvetujte z zdravnikom. S seboj vzemite steklenico zdravila, da jo boste pokazali zdravniku.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

25.09.2011, 19:04

clock-img

mika

pencil-img

6485

Nekaj podobnega se je zgodilo pri nas. Ob petih zjutraj sem hčerki dala AB in potem še ob 8ih, ko je imela drugo zdravilo. Skoraj me je kap.

Sem klicala pediatrinjo in je rekla, da je dobila dve dozi in naj naslednjo izpustimo. Znakov predoziranja ni imela.

< Sporočilo je popravil mika -- 25.9.2011 19:05:05 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni