writing-img

E-MULE

clock-img

22.09.2011, 11:48

clock-img

nutela

pencil-img

306

Pozdravljene,

naenkrat mi e-mule ne dela več.Kot vedno grem najprej na strežnike, si enega izberem,počakam, da spodaj piše povezan in grem pol na iskanje, kjer sem napisala al komad ali izvajalca in dala začni iskanje. Takoj mi pokaže 0 zadetkov, pa četudi dam vsakršno obliko zapisa ne sam glasbo.Kaj bi bilo to narobe?

Je morda kak drug program za dol vleč glasbo, pa da ni kompliciran za uporabo?

clock-img

22.09.2011, 15:58

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

clock-img

22.09.2011, 16:01

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

V kvadratek vpišeš kaj iščeš in potem gledaš spodnje zadetke...najbolje je klikniti na tiste, ki so označeni s kljukico in ko klikneš na izbrano, se ti odprejo programi s katerimi lahko to potegneš dol. jaz najraje kliknem thepiratbay.org.

clock-img

22.09.2011, 18:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78
V kvadratek vpišeš kaj iščeš in potem gledaš spodnje zadetke...najbolje je klikniti na tiste, ki so označeni s kljukico in ko klikneš na izbrano, se ti odprejo programi s katerimi lahko to potegneš dol. jaz najraje kliknem thepiratbay.org.

thepiratebay.org (in torrent.eu) ni program. to je spletna stran. in preden se loti torrentov, mora mal vedet kaj dela.

clock-img

23.09.2011, 00:12

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

kot prvo E-mule čist do konca odsvetujem. saj j efajn na pvi pogled. ampak pol si pa tolko warm-ov in bug-ov navleče da je groza. moja piratska pot se je zacela na mulah. pa sem hitro spremenila sistem.

za muziko je tolko strani, sledilnikov in nevem še česa , da se res ne splača.

samo odtipkat moraš znat prav. niti ne rabiš npr. utorrenta. gre direkt. javi, če rabiš.
te naučim.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

23.09.2011, 00:14

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jap, mateyka. torrente/sledilnike moras vsaj malenkost poznat. ampak tukaj sem pa jst doma!

user posted image

SUE ME! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

23.09.2011, 08:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jap, mateyka. torrente/sledilnike moras vsaj malenkost poznat. ampak tukaj sem pa jst doma!

user posted image

vem. saj tako se je pa najino poznanstvo sploh začelo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni