cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

EA ali ULTIVA

clock-img

04.09.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Začetek januarja imam pdp.
toliko je že napisanega glede ea in nekaj tudi glede ultive.Razmišljam o obeh stvareh,ne vem za kaj bi se odločila?
kako pa ve?bodoče mamice? na kaj prisegate?

clock-img

04.09.2007, 09:26

clock-img

Anonimen

enkrat rodila z ea. v drugo tut hotla pa so mi jo narobe vstavil. tko da sem kr na živo :) če bi mogla šeenkrat rodit bi šla probat ultivo. za foro :)

clock-img

04.09.2007, 11:01

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

jaz sem se odločila za ultivo, ker sem prvič imela CR zdaj niti ne smem imeti EA, ker je preveč tvegano

clock-img

04.09.2007, 13:20

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

jaz sem rodila z EA in ti jo priporočam. Ultive pa ne poznam.

clock-img

04.09.2007, 14:04

clock-img

cuma

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*

jaz sem se odločila za ultivo, ker sem prvič imela CR zdaj niti ne smem imeti EA, ker je preveč tvegano

Zakaj je zaradi CR tvegana EA?

clock-img

04.09.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

defintivno ultivo

clock-img

04.09.2007, 15:46

clock-img

polona2

pencil-img

2144

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

jaz sem rodila z EA in ti jo priporočam. Ultive pa ne poznam.

Tudi jaz sem rodila z EA in je bila super izkušnja.

clock-img

04.09.2007, 16:40

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

mene pa nekaj zanima kdaj se moram zmeniti za ea ali ultivo ker se mi ne sanja komu moram to povedati.
aja zanima me še ali je kaj od tega možno dobit na ptuju?user posted image

clock-img

04.09.2007, 17:52

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

mene pa nekaj zanima kdaj se moram zmeniti za ea ali ultivo ker se mi ne sanja komu moram to povedati.
aja zanima me še ali je kaj od tega možno dobit na ptuju?user posted image

Ultivo je možno dobit na Ptuju,za EA pa nevem. JAz sem bila ravno prejšnji teden  na posvetu za Ultivo. Rečeš svojemu ginekologu in ti da  napotnico za posvet,pol greš pa v bolnico in ti anestezistka vse razloži,podpišeš en obrazec in to je to. MOraš pa tako,ko prideš v porodnišnico povedat,da bi imela Ultivo.

clock-img

04.09.2007, 22:04

clock-img

mu

pencil-img

20

Mene pa zanima razlika med EA in ULTIVO.Saj je morda katera že zapisala pa sem spregledala.

clock-img

04.09.2007, 22:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*

Zakaj je zaradi CR tvegana EA?

Obstaja majhna možnost raztrganja maternice pri naravnem porodu po CR. In pri EA tega ne bi čutila...

clock-img

05.09.2007, 10:33

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: mu

Mene pa zanima razlika med EA in ULTIVO.Saj je morda katera že zapisala pa sem spregledala.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

06.09.2007, 14:18

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Na tvoje vprasanje (EA ali ULTIVA) bi ti najbolj objektivno lahko odgovorila zenska, ki je poskusila oboje. Drugace namrec vsaka poda mnenje o svojem porodu in izbiri, nimas pa mnenja o drugi tehniki/pristopu...No, pa se pri isti zenski je vsak porod zgodba zase, tako da... odlocitev je predvsem v tvojih rokah. Pa srecno v vsakem primeru !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem