writing-img

EA in plačilo le te

clock-img

06.08.2006, 16:45

clock-img

Anonimen

Zanima me za porod v postojni. Kdaj se EA plača?

clock-img

06.08.2006, 16:49

clock-img

gala

pencil-img

301

Zdravo!
Jaz sem jo plačala, preden sem šla domov, ob odhodu sem morala pokazati potrdilo.
Čim prijetnejši porod ti želim!

clock-img

06.08.2006, 20:24

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Koliko pa stane EA?Namreč pri nas v MB je še zaenkrat zastonj.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

07.08.2006, 09:28

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

V PO je 40 jurjev.

clock-img

07.08.2006, 15:16

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Uf to pa je znesek.....Se splača malo potrpet in tistih 40 jurjev pospravit v žep. user posted image  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

07.08.2006, 15:54

clock-img

Anonimen

na jesenicah je zastonj

clock-img

07.08.2006, 15:57

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Uf to pa je znesek.....Se splača malo potrpet in tistih 40 jurjev pospravit v žep. user posted image  

Meni ni žal, da sem dala ta znesek, saj imam tako na porod res krasne spomine. In tudi v drugo bom rada dala 40000 sit, če bo le šlo vse tako kot je treba.
Aja, rodila sem pa v Postojni.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

07.08.2006, 20:46

clock-img

Anonimen

Do sedaj se res nisem razmisljala ns EA, sedaj pa se mi zdi tema zanimiva. Sicer pa se imam dalec do roka (februar). Me pa zanima, ce katera ve, kako je z EA v Celju, koliko stane, a se moras prej dogovoriti? Mogoce so ze kje te informacije, vendar nisem zasledila... 

clock-img

08.08.2006, 08:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.08.2006, 08:23

clock-img

Anonimen

V Celju jo plačaš 40.000sit prej se pa moraš dogovorit z svojim ginekologom da bi rada rodila z epiduralno.V Trbovljah in KC v Lj.je ne plačaš so pa v obeh bolnicah ful dobri in prijazni s tabo.Sama sem iz Celja pa sem rodila v Lj.V  Celje ne grem rodit če mi plačajo.Če te še kaj zanima ti bom z veseljem posredovala inf.

clock-img

08.08.2006, 08:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2006, 07:54

clock-img

Anonimen

Tukaj je številka LJ.porodnišnice 01 5226060 pa ti oni povedali kako in kaj.Jaz sem cel mesec prej ležala pri njih ker sem imela rizično nosečnost in me je imela dr.Šajina pod kontrolo.Tako da sem se kar z njo zmenila,venar se pupa ni hotela obrit na glavico in sem na koncu rodila z CR.Na vsa vprašanja pa ti odgovarja dr.Pušenjak na Med.Over.net.Sama sem imela to srečo da sem ga spoznala pa ti povem da je super človek.

clock-img

22.08.2006, 21:21

clock-img

Anonimen

Celje ne grem rodit če mi plačajo

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Pozdrav!

Jaz sem pred dvama mesecema rodila v Celju z epiduralno in sem zelo zadovoljna s samim porodom in tudi kasneje s prijaznostjo in ustrežljivostjo sester na oddelkuuser posted image . V porodnišnici sem bila 12 dni, ker je imel moj sonček zlatenco, pa so bili vseskozi zelo ustrežljivi in prijazni. Če bom še imela kakega otroka, bom šla spet rodit v Celje.

Čao

clock-img

25.08.2006, 13:25

clock-img

Ivek

pencil-img

46

Haj!!

Če nisi predaleč, lahko greš v Slovenj Gradec-tam je tudi zastojn-le naročiti jo moraš en krat pred porodom.

LP-Ivek! 

Sve prave su ljubavi tužne...

clock-img

28.08.2006, 08:30

clock-img

Anonimen

A katera ve, kako je z EA v Postojni? Moraš hodit tja na predavanja o EA ali je dovoj, če hodiš v porodnišnici v svojem kraju?
Kaj pa, če je ne uporabiš (imaš podpisano le za vsak slučaj), ali moraš potem v Postojni vseeno plačati 40.000 sit?

clock-img

28.08.2006, 09:32

clock-img

beki24

pencil-img

1193

Sama še nisem rodila, je pa kolegica rodila v PO! Imajo neka predavanja na katerega greš in se zmeniš za EA! Ona jo je potem dobila, ni prijela- tudi to se lahko zgodi- in ob odhodu plačala, takrat je bilo še okoli 35.000SIT! Ene pa pravijo da kar tja pridejo in jo tudi dobijo- ampak ziher je ziher!!

clock-img

28.08.2006, 10:33

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

Rodila sem v postojni z EA. Plačaš ko oddideš, se pravi ko prejmeš odpustnico. Moraš pa biti na enem predavanju pred tem ki je vsako sredo ob 11h (preverite še enkrat!) me pa potem ni nihče prašal ali sem bila na tem predavanju, samo tam podpišeš da si bil, pa tudi obrazec dobiš tam ki ga izpolniš da si seznanjen z vsemi možnimi zapleti. Jaz sem imela ta obrazec potem v materinski knjižici, ne vem pa kako je če ga nimaš!

Bom pa tudi v drugo šla v postojno na epiduralno.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem