writing-img

EA v Celju

clock-img

22.09.2008, 20:56

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Zanimajo me vaše izkušnje z epiduralno v celjski porodnišnici- a je na voljo 24ur...!

clock-img

22.09.2008, 21:02

clock-img

sttj

pencil-img

266

koliko sem jaz informirana še zaenkrat  ni v nobeni porodnišnici tega,na žalost.

clock-img

22.09.2008, 21:13

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Kako to misliš da še  ni na voljo v nobeni porodnišnici?

clock-img

22.09.2008, 22:05

clock-img

sttj

pencil-img

266

24h ni anastezistov

clock-img

22.09.2008, 22:22

clock-img

bučibači

pencil-img

98

Ja, sem tudi jaz slišala, da se lahko prijaviš na EA v Celju vendar, če ni takrat tam anestazista, pač odpade!!!user posted image  sicer, mi ni to nič logično, kako si lahko to sploh privoščijo,....
A ve katera, koliko stane to v Celju, baje se cene gibljejo iz porodnišnice do porodnišnice?!?

clock-img

22.09.2008, 22:30

clock-img

sttj

pencil-img

266

pri nas je zastojn,a to  se drugod plača,tega nisem vedela

clock-img

22.09.2008, 22:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sttj

24h ni anastezistov

So, samo ne v vseh porodnišnicah. Sej v materinski tud larifari govorijo, da brez predavanja o EA je ne dobiš.user posted image Ko sem bla na porodni (ta veliki sobi, kjer rojevata 2) je soseda zadnji hip zahtevala enega strokovnjaka, da ji razloži o ultivi in EA.Anestezist jo je nahrulu kt zmaja kaj se gre, da on nima časa njej razlagat 1 uro posledic in tako naprej.user posted image Jaz pa sem samo uživala in poslušala, ker sem bla že prkloplena na EA.user posted image
No, ta revca jo je pol dobila, ji je na hitro povedal, podpisala in čao miki, rodila 3 ure za mano.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem