cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

EA v Kranju

clock-img

08.11.2006, 14:43

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mene pa zanima, kako je z EA v Kranju. Slišala sem, da se jo da dobiti, nisem pa sigurna. Če katera karkoli ve kako je to v Kranjski porodnišnici bi bila zelo vesela vsakršne informacije.

Hvala in lep dan

clock-img

08.11.2006, 16:46

clock-img

manetka

pencil-img

322

Ja menda je EA sedaj že nekaj časa tudi v Kranju, menda enkrat na teden, se moraš pa prej vse zmenit... tolk vem jest.

lp

clock-img

08.11.2006, 17:48

clock-img

neisha

pencil-img

79

Ja, da se jo dobiti tudi v Kranju. Pokliči v porodnišnico in ti bodo vse razložil.

clock-img

08.11.2006, 20:55

clock-img

Anonimen

ko sem jaz aprila spraševala mi je njihova anesteziologinja povedala da je sama za vse in da ne zmore še eajev dajat kar po čez, da še operacij ne sfolga. tako takrat ni bilo od kranjske ea nič in me je kar na jesenice pošibala. kako je s tem zdaj boš pa največ izvedela, če pokličeš kar v porodnišnico.

clock-img

09.11.2006, 11:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: manetka
Ja menda je EA sedaj že nekaj časa tudi v Kranju, menda enkrat na teden, se moraš pa prej vse zmenit...

No super. Se potem lahko tam naštimaš kokr kanta za smeti, ki jih tudi samo enkrat na teden odpeljejo user posted image  To je pa res ureditev pa pol!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem