writing-img

EA v Trbovljah

clock-img

11.08.2006, 13:07

clock-img

mtina

pencil-img

568

HEJ!

Ali ima katera izkušnje z EA v Trboveljski porodnišnici? user posted image

LP, Tina

Sonce!!!

clock-img

11.08.2006, 15:46

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Jaz, kaj te zanima.

clock-img

11.08.2006, 16:16

clock-img

Anonimen

mislim, da jo lahko dobiš le ob določenih urah ali nekako tako.. oz. če je anestezist v službi in nima drugega dela..

nisem pa 100%

clock-img

11.08.2006, 19:30

clock-img

mtina

pencil-img

568

Hej!

Pravzaprav je tako, da se odločam, kako bi sploh šla rodit. Ali po klasični metodi ali EA. Zbiram mnenja. Rodila bi v Trbovljah. Pa sem izvedela, da to opravljajo tudi tu.

Kaj pa vem kaj bi me zanimalo. Kako se to sploh odnese? Ali je res brez bolečin? Komplikacije? Na podlagi česa se sploh odločiš, da greš na EA?

Sem že brala na Pušenjakovem forumu, sam tam je to kr neki.

Ali imaš dobre izkušnje?

LP, Tina

Sonce!!!

clock-img

12.08.2006, 06:36

clock-img

Anonimen

Jaz sicer nisem rodila v Trbovljah čeprav je bila to moja želja pa se je žal nosečnost zakomplicirala tako da sem rodila v LJ.Odločila sem se za EA in se pogovorila o vsem z svojo gin.Ti pa lahko povem da je osebje zelo prijazno vedno si vzamejo čas za pogovor če te kaj zanima.Vem iz kastnih izkušenj ker sem pol nosečnosti preležala pri njih.Tako da če bi imela še kakšnega otročka bi zagotovo rodila pri njih.Pri EA komplikacij ni. Če pa boš rodila po naravni poti je pa odvisno kakšen prag bolečine imaš.Pa vso srečo ti želim.

clock-img

12.08.2006, 08:17

clock-img

Anonimen

seveda so komplikacije pri ea če te nepravilno pičijo lahko poškodujejo hrbtenjačo in posledica tega je da ostaneš hrom!!!!

clock-img

12.08.2006, 16:10

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Živjo!

Tudi mene zanima EA v Trbovljah, saj mislim roditi tu. Zvedela sem, da je brezplačna in da je anestezist na voljo samo do treh popoldan.Še več se bo pa potrebno pozanimati v materinski šoli septembra in pri samem ginekologu.

PDP: 10.10 2006

clock-img

13.08.2006, 08:08

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Brez komplikacij, anestezist je res samo eden-ena, ful prijazna gospa. V začetku čustiš bolečine, saj ti EA ne dajo prej, šele potem ko si 4 cm odprta, potem ne boli nič. Vsekakor pohvalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem