writing-img

EBAY + KRANJ

clock-img

16.08.2006, 20:43

clock-img

danaja1

pencil-img

140

Pozdravljene!

Zanima me če je kaka kranjčanka, ki obvlada nakupe preko Rbaya. Jaz bi namreč zelo rada trošla denaruser posted image user posted image user posted image  na Ebayu. Kar meša se mi kakšne lepe in poceni stvari se da dobiti. Če je kakšna naj se mi prosim javi, da mi malo razloži kako varno nakupovati.

clock-img

16.08.2006, 21:13

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Ojla!
Sama še nisem nakupovala tam ker to za nas dela en kolega je pa moj fant preko ebaya kupil kar nekaj stvari (z pomočjo kolega) in je zelo zadovoljen.
Saj misliš nakupovanje na dražbi. Baje se zelo splača.

clock-img

17.08.2006, 11:13

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Pozdravljene!

Tudi mene to zanima! Bucka01 a se lahko pozanimaš kako to gre?

clock-img

17.08.2006, 11:41

clock-img

bucka01

pencil-img

555

ojla
ej bol teško bi vam to razlagala kako to gre ker še sama ne vem ,vem da kolega gre na nemško stran ker obvlada nemško najprej se moraš registrirati in potem je baje cel kup enih mahinacij ker ful preverjajo da ne pride do kakšnih zlorab zato je najbolš da poiščete koga ki se s tem ubada pa to naredi namesto vas več vama žal ne morem povedati ker nimam pojma.
ČAW

clock-img

17.08.2006, 11:54

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Zadeva je čisto enostavna!
Najprej se  moraš prijaviti - najbolj enostavno to gre, če imaš kakšno kreditno kartico (Mastercard, Visa...)...lahko pa tudi po pošti - v tem primeru traja nekaj dni, da pride geslo.

Potem pa kupuješ.

Kaj natančno vas zanima?

clock-img

17.08.2006, 16:22

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Mene zanima če kupuješ za to ceno, ki je ob izdelku napisana?

clock-img

17.08.2006, 16:23

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

No tkole je, probat bi mogla kupovat, pol bi te pa lahko sprašvala!

clock-img

17.08.2006, 16:47

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ja, nekatere cene do fiksne, nekatere so na dražbi - dobi tisti ki da več. Zmeraj pa moraš upoštevati še to, da je potrebno plačati še poštnino - ki je po mojih izkušnjah večkrat dražja od zadeve ki jo kupuješ.

clock-img

17.08.2006, 18:29

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Ja bo držalo kar pravi udbi glede poštnine zato ker ta kolega ki kupuje na ebay-u ima teto v nemčiji tako da potem to kar k njej dostavljajo potem pa ko se mu nabere par stvari gre pa gor iskat se mu bol splača kot pa za vsako stvar posebaj poštnino plačat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem