cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

EGIPT NOVEMBRA

clock-img

26.07.2007, 16:46

clock-img

mu

pencil-img

20

Z možem sva dobila darilo potovanje v Egipt.Imam punčko ki bo takrat stara osem mesecev in sem v dilemi ali naj grem ali ne? Kaj menite ve?Hotel ima 5*

clock-img

26.07.2007, 21:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz bi šla. Takoj! Naša je zdaj stara skoraj 8m, pa vem, da bi šlo. Potovala je tudi že veliko, sicer po Slo, pa vseeno. Takoj bi šla.

clock-img

26.07.2007, 22:02

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, seveda bi šla.

Izogibajte se samo vodi iz pipe in raznim sokovom,.. Malo pobrskaj po netu, čemu vse se je treba izogibat. Za tamalo pa tako lahko frutke sabo vzameš, če se bojiš kakih okužb.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.07.2007, 09:37

clock-img

Anol

pencil-img

299

Jaz bi na vajinem mestu šla, mala ne bo več sploh tako majhna. Saj veš preventivno imet s seboj cel kup zdravil, pa izogibat se vodi iz pipe, kot so že napisale, drugače pa če je otroček zdrav ne vidim razloga zakaj ne.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem