writing-img

ELEKTRIČNA ZOBNA KRTAČKA

clock-img

07.01.2006, 17:39

clock-img

p&b

pencil-img

747

Pred kratkim sem že spraševala o navadnih zobnih krtačkah,sedaj pa me zanima kaj pa električne zobne krtačke-oral B,mi si s takšnimi umivamo zobe in ko je to naš videl hoče on tudi s tako,verjetno mu je všeč ker brniuser posted image .Je kaj narobe,če mu umivam s takšno  krtačko?

clock-img

07.01.2006, 18:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

električno user posted image

al baterijskouser posted image  te imajo tud otroške user posted image

clock-img

07.01.2006, 18:39

clock-img

Anonimen

Naš ima baterjsko oral B od 2,5 leta naprej. Brez problema.

clock-img

07.01.2006, 18:39

clock-img

Cikica

pencil-img

516

sem že enkrat napisala,pa še enkrat.Mislim da ni glih primerna za otroke,se mi zdi da jim je všeč zvok bolj kot pa da bi si umivali zobke s te.Poskusi mogoče pa se motim in bo všeč tvojiuser posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

07.01.2006, 18:45

clock-img

san

pencil-img

4176

jo ima naša tavelika in to je tudi edina s katero si je naš umival zobe brez joka. sva je uporabljala nekaj časa, nato mi je pa ena znanka rekla, da ni uredu za tako male in potem sem pa šele ugotovila, da je od 3 leta naprej in sem mu začela zopet umivat zobke z navadno ščetko. zakaj ni uredu, pa ne vem, je tista znanka rekla, da za tako male otročke premočno drgne user posted image .

clock-img

07.01.2006, 19:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mojadva si tudi umivata z baterijsko. Imajo vsaj skrb za umivanje. user posted image

clock-img

07.01.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

Škodovati ne more, glavno pa je, da se navadi umivanja zob, da mu postane rutina. Če to pomaga, potem je zakon.

clock-img

07.01.2006, 19:39

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sari je Božiček prinesel baterijsko zobno ščetko. V torek je imela zobarja (prva zvezdica pri 4,5 letih user posted image ) in smo vprašali, kako je s to ščetko. Zobarca pravi, da jo lahko uporablja.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

07.01.2006, 21:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

naš je star 2 leti in že nekaj mesecev umivamo zobe z električno oral b; edina pri kateri ni joka; zobarci sem omenila, pa ni nič rekla da ne smemo in še pohvalila ga je da ima ful lepe zobke;

ne vem zakaj bi premočno drgnila; sej itak nič ne pritiskaš....
jaz pri sebi vidim, dasem si z navadno veliko bolj pritiskala kot z električno....

clock-img

08.01.2006, 14:09

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz sem pa pedontologinjo od izidorja pozabila vprašat, če lahko peremo zobe z elektično.
je pa od hčere zobarca rekla, da naj ne umivamo redno z električno, ampak naj malo menjam: nekaj časa z navadno, nekaj časa z električno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem