cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

E davki

clock-img

22.03.2006, 19:45

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Ali je katera že pošiljala dohodnino preko spleta - e.davki? A dobiš kako potrdilo, da si poslal?user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

22.03.2006, 20:54

clock-img

ona

pencil-img

3685

Moraš itak prej si uredit neko digitalno potrdilo,da lahko sploh kaj delaš,potem pa lahko vse obrazce pošiljaš.Poglej si na spletno stran dursa!
Jaz tega nimam,sem pa brala nekaj o temu!

clock-img

22.03.2006, 21:06

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ja, jaz sem jo oddala preko interneta.
Potrdilo dobiš v obliki 'digitalne povratnice' - pač en fajl, ki ti ga Durs pošlje nazaj, ko oddaš napoved. Shraniš ga na računalniku al pa ga daš na disketo/CD. Na tej povratnici so v bistvu napisani vsi glavni podatki, ki si jih vnesel v napoved (zneski...), le v malo drugačni obliki.

clock-img

22.03.2006, 22:05

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Hvala taška30. Zdej mam pa malo boljši občutek. user posted image user posted image user posted image

Glede digitalnega potrdila, pa pravijo da velja tudi tisti, ki ga imaš za Klik. Bomo probali. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

23.03.2006, 07:46

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Jaz sem probala preko e-davki pa se mi podpis noče naložit. A katera ve zakaj? Imam pa certifikat na disku  že od Klika.

clock-img

23.03.2006, 08:37

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Moj ima od bankaneta geslo, pa to ne moreš uporabit kot geslo pri e davkih. Na pošti lahko dobiš to digitalno potrdilo. V bistvu na pošti izpolniš en obrazec, dajo ti en cd z navodili, plačaš 1000 sit in potem ti v kakih treh dneh pošljejo digitalno potrdilo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

23.03.2006, 09:35

clock-img

simi73

pencil-img

404

IZVIRNO SPOROČILO: bambolina

Jaz sem probala preko e-davki pa se mi podpis noče naložit. A katera ve zakaj? Imam pa certifikat na disku  že od Klika.

Bambolina, jst sem tud oddala preko spleta dohodnino in mi tud ni hotelo zagrabit podpisa (zaradi neke blokade zaradi zaščite na računalniku). Tisto sem nekaj na hitro popravila (sem že pozabila kakouser posted image ), pa sem potem lahko oddala. Aja, pa tud jst mam certifikat za klik.

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

clock-img

23.03.2006, 12:41

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Ma ja, zdaj sem se spomnila, zakaj noče naložiti podpisa. Napiše mi, da nimam omogočene avtorizacijeuser posted image
Meni pa nič jasno! Po mojem moram kakšne nastavitve popravit????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem