cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Eduscho Leibnitz-a katera kaj rabi?

clock-img

11.02.2005, 08:01

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Danes ob 12.00 šibava s sodelavko na hitro čez mejo do dobre stare Lipnice, ker sva na spletni strani Eduscha našli nekaj zanimivih stvari za najine ta-male.
Če katera kaj potrebuje, javite. Z veseljem pomagam.
Pozdravček! :)

clock-img

11.02.2005, 08:47

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Ja, Lenny, ampak iz lekarne?

:muca:

clock-img

11.02.2005, 08:58

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Saj lekarna je tam čisto blizu! Javi, kaj rabiš!

clock-img

11.02.2005, 09:15

clock-img

india

pencil-img

5342

Lenny, jaz sem bila v Eduschu v Seiersbergu v ponedeljek, samo imajo ful izropano, sploh majčke in trenerke.
Kave pa tam ne kupim več, :(:(:(:(:(, je kiiiisla!!!:miska:

clock-img

11.02.2005, 09:21

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz krvavo potrebujem bodyje za ta malega - pa imajo samo tiste brez gumbov na rami ali od spredaj, tile na preklop mi pa niso preveč všeč - ne vem zakaj....

No, hvala vseeno za prijaznost - mi je všeč, da si punce pomagamo.

LP, Jasna

clock-img

11.02.2005, 09:22

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

:( :( :( Ne me strašit, noooooo :) Pa ravno majčke in trenerke sva si nagledali na netu :grrr: No, mogoče bom za zajca dobila vsaj tiste puzle, ki se zložijo v avtocesto. Pa babnici se greva malo potepat :bravo:

clock-img

11.02.2005, 09:24

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Jasna, a pri Pikapolonici jih nimajo več v akciji? Dva za 1.200,00 z gumbkom na rami.

clock-img

11.02.2005, 09:29

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

V Pikapolonico hodim redno čekirat. Imajo, samo ne za mojega velikana. Ta velike številke že kakšen mesec in pol sigurno ni, kolikor se spomnim sem jaz takrat zadnje pobrala.... Za Ivano pa itak ne bom kupovala, bo boga revca po Markecu pojerbala.... Za Marka rabim 92 ali celo nekatere mogoče že 98, teh pa ni več. Zadnjič je bila največja 80. Sem pa zelo zadovoljna s temi, ker so zelo mehki....

Če pa kdo izvoha, da so dobili novo robo - večje številke (tele za 1200 - 2 v kompletu), pa takoj obvestilo na RR, da se zapodim v einkauf!

Jasna

clock-img

11.02.2005, 09:32

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Zmenjeno :)

clock-img

11.02.2005, 09:37

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Jaz sem tudi na spletni Eduscha strani našla ful stvari za naša tamaučka, pa je bilo žal v torek v Sudparku v Celovcu tudi vse pobrano in nisem dobila nič :( Upam, dfa bosta imeli več sreče.

Lp

clock-img

11.02.2005, 10:41

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Lenny, a si še tu? :zmeden: A veš kaj bi rabila: Tettesept gel (mazilo) v lončku za masiranje prsnega koša, za lažje dihanje - to je zakon pri prehladih mojih otrok, pa topel oves na prsni koš, zjutraj se odkašlja ko stari ;)

Če dobiš, ti bom ful hvaležna, ti bom še kakšnega Mačka Murija zrihtala ;););) heheeheeee, ja, ja , sva že bili na vezi...pod drugim nickom....

clock-img

11.02.2005, 10:47

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ja, še sem tu :)- Luni, ni problema, mimogrede bom skočila še v lekarno. V ponedeljek ti javim, če sem dobila, potem pa se zmeniva dalje. O.K.?

clock-img

11.02.2005, 11:14

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Danke schon!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem