cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ekcem ali navadno vnetje???

clock-img

28.05.2008, 19:44

clock-img

aurora28

pencil-img

3322

Našemu sinku staremu 1 mesec se je na notranji strani bedre v predelu kjer so pleničke naredilo nekaj, ki se lušči in je rahlo rdeče. Patronažna mi je rekla, da sumi na ekcem in mi priporočala, da naj mu mažem s kremo Sudokrem. Zdaj mu mažem s to kremo in se mu je naredila takšna plast čez, pa me zanima nekaj in sicer tiste, ki ste karkoli zdravile s to kremo v kolikem času se je pokazalo izboljšanje kože in kako se kaže izboljšanje?  Na trenutke se mi zdi, da je koža malo boljše, spet drug dan pa da je isto stanje in nevem?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

clock-img

07.06.2008, 11:50

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Hm, ta predel lepo umij in osuši, namažeš lahko tudi z Bepanthenom. Če je ekcem, potem se bo pojavil tudi kje drugje, npr. pod pazduhami, na ostalih pregibih, komolci...če je alergija. Saj se bo umirilo. Pri nas se je prvič pojavilo pri treh mesecih in so se flekci širili (alergija), če je samo en flek, po mojem še ni nič takega. Lepo se rihtejte!

clock-img

07.06.2008, 13:17

clock-img

madasa

pencil-img

287

Naši so se naredili neki fleki suhi, rdeče barve. Ko sem klicala P. je rekla med. sestra naj jo mažem s hladilnim mazilom (to ki je za ritko, ki ga delajo v lekarnah) in res se je stanje počasi umirilo in so fleki izginili. Se pa ji še vedno naredi tu pa tam kaki flekec. P je rekla da ker je tako svetla da imajo bolj občutljivo kožo.

clock-img

07.06.2008, 14:28

clock-img

Anonimen

Sudokrem

Če je res ekcem, ga bo to še bolj izsušilo in bo še slabše. Po moje je boljši bepanthen plus, kakšno otroško hladilno mazilo,  lahko tudi samo kakšno olivno olje. Ali pa hladilno mazilo v belobazi (to p predpiše zdravnik, sam pa narediš lahko tako, da v hladilno mazilo  dodaš še olivno olje za nego).

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 7.6.2008 14:31:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem