writing-img

Eko sklad

clock-img

10.03.2011, 21:44

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Pozdravljeni!

Zanima me, če se bo kdo prijavil na razpis, ki ga je izdal Eko sklad za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije. Nisem zasledila do kdaj ta razpis traja.

Hvala za odgovore!

clock-img

10.03.2011, 22:02

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Jaz sem lani dala vlogo za zamenjavo stavbnega pohištva (oken). Čeprav v njihovi razpisni dokumentaciji piše, da ti na vlogo odgovorijo v roku 90 dni, čakam na odgovor že cca 6 mesecev in pol in še kakšnega verjetno bomuser posted image user posted image . Vlogo se oddala septembra, zdaj v marcu pa obravnavajo vloge, ki so jih prejeli avgusta, kar so tudi objavili na svoji spletni strani.  No coment!  

clock-img

11.03.2011, 08:40

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

mi smo oddali vlogo za zamenjavo stavbnega pohištva (oken) lani julija in smo dobili odločbo pred 14 dnevi, v roku 30 dni pa dobimo izplačilo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

11.03.2011, 10:21

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

mi smo oddali vlogo za zamenjavo stavbnega pohištva (oken) lani julija in smo dobili odločbo pred 14 dnevi, v roku 30 dni pa dobimo izplačilo

Tudi pri nas je bilo tako, s tem da s plačilom niso več zavlačevali 30 dni, ampak so nakazali takoj, manj kot v tednu dni.user posted image
Smo se pa do tu res načakali.user posted image

clock-img

11.03.2011, 11:37

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

s tem da s plačilom niso več zavlačevali 30 dni, ampak so nakazali takoj, manj kot v tednu dni.user posted image
Smo se pa do tu res načakali.user posted image

o super, to mi je še najbolj všeč user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem