writing-img

Ekonom lonec

clock-img

23.03.2014, 09:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Moram si nabavit nove ekonom lonce. Kaj imate, kako ste zadovoljne in kje je trenutno kaksna akcija?
Rabila bi pa enega od cca 3l pa enega vecjega ( vsaj 6l se boljse pa se vec-ce obstaja)...

Ideje na dan

clock-img

23.03.2014, 12:20

clock-img

enea

pencil-img

2440

meni je najboljša AMC posoda, samo kaj k si je trenutno ne morem privoščit,.
sem pa kupila od delimano ekonom, ko je bil v mercatorju na nalepke,.. podobna varianta kot AMC,.. meni je zakon, sem pa gledala tega novega ki je na topshop ravnotako od delimana je podoben kot moj, samo pokrov je še malo bolj izpopolnjen,..

clock-img

23.03.2014, 13:58

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Amc ne bi, to je predrago za mene ki nisem ravno ljubitelj loncev ( ga ima prijateljica). Delimano sem gledala, je pri nas ravno v akciji za tocke, pa tefalovega sem gledala v Metroju ( je na akciji).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

23.03.2014, 21:51

clock-img

enea

pencil-img

2440

TALE je podoben delimanu,.. se mi zdi,.. user posted image

clock-img

23.03.2014, 23:18

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Moram si nabavit nove ekonom lonce. Kaj imate, kako ste zadovoljne in kje je trenutno kaksna akcija?
Rabila bi pa enega od cca 3l pa enega vecjega ( vsaj 6l se boljse pa se vec-ce obstaja)...

Ideje na dan

WMF.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem