writing-img

Eksotika - kam septembra?

clock-img

04.08.2007, 18:25

clock-img

sky

pencil-img

305

Prosim za nasvet iz izkušenj.

user posted image bi rada šla septembra na konkreten dopust v tople kraje, vendar ne v Mediteran. Kam je najbolje iti v septembru? Da je vreme primerno (torej ni zima in dežja).  Imate izkušnje z agencijami? Vsak nasvet je dobrodošel.

Hvala in LP,Saša

BK.

clock-img

04.08.2007, 18:29

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Mogoče Kanarski otoki, Zelenortski otoki...? Ali pa kam dlje. Bila sva oktobra na Tenerifih. Nam je bilo zelo všeč. Če te kaj več zanima...

LP

clock-img

04.08.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Turčija-dobra kvaliteta za zmeren denar. Če ti postane dolgčas imaš kar nekaj lušnih izletov.

Kanarski-če želiš bolj ali manj zabušavat in imet lepo vreme.

Mavricijus. Ne vem sicer, kako se obnese septembra, ampak vseeno poglej; meni je na čakalni listi že nekaj časa (poleg kupa drugih destinacij) user posted image  user posted image .

Dubrovnik pa itak moram napisat.

clock-img

04.08.2007, 21:10

clock-img

butara

pencil-img

158

Kuba user posted image

clock-img

06.08.2007, 14:17

clock-img

binica

pencil-img

512

Bali..... odličen čas, enkratna destinacija!

clock-img

11.08.2007, 22:55

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Mauritius, Bali, Tajska, Sejšeli, Maldivi, Kapverdi, Kanari, JAR, Madagaskar, ....

Pa ne vem več.... destinacij je na tisoče!!! user posted image user posted image user posted image

Kar se pa agencij tiče imam izkušnje (do danes same pozitivne) z naslednjimi :

• Imperial Travel
  • Relax
  • Kompas
  • Globtour

clock-img

12.08.2007, 11:16

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ja sam Tajska, Kuba, Maldivi,... in podobne destinacije majo ta čas vse deževno obdobje. user posted image

A je že katera bila na Novi Kaledoniji? Verjetno se čez mesec odpravljam tja in me zanima, če ima katera kakšen nasvet? user posted image

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 12.8.2007 11:25:31 >

clock-img

13.08.2007, 20:55

clock-img

butara

pencil-img

158

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Ja sam Tajska, Kuba, Maldivi,... in podobne destinacije majo ta čas vse deževno obdobje. user posted image

Drži, samo to ne pomeni, da ves čas dežuje. Bila sem na Kubi v septembru in v oktobru, pa je bilo krasno vreme. Pa zdaj tudi v kratkem potujem in bom konec septembra poročala, kolikokrat je deževalo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem