cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ekstenzivčki in pasenje kravic

clock-img

17.06.2008, 10:33

clock-img

gajči

pencil-img

252

Naš mali je star 4,5m, že od 1. m hodimo na nfth zaradi ekstenzijskega vzorca in se je stanje že zelo izbboljšalouser posted image

Želela bi, da mi odgovorite mamice tistih otrok, ki so tudi morali zaradi ekstenzije obiskovati fizioterapijo. Kdaj so lahko vaši otročki pasli kravice, kdaj ste jih lahko puščale v položaju na trebuščku?

Mi ga še vedno naj ne bi puščali, ampak on v tem položaju tako silno uživa in zdaj ko se sam obrne na trebuh ga sploh ne morem več kontrolirati. Malo čudno mi je, da moram 100% časa sedet z njim na tleh in ga ves čas obračati nazaj na hrbet. Ko to naredim že ene 20ič pa seveda silni jok.

Kako je bilo pri vas s tem?

< Sporočilo je popravil gajči -- 17.6.2008 10:34:09 >

clock-img

17.06.2008, 11:07

clock-img

Obelix

pencil-img

188

Moja punčka je tudi ful rada ležala na trebuščku. Ji je pač ustrezalo, ker je bila vsa "zategnjena" in je imela glavo lepo pokonci. Meni je rekla na fizioterapiji, da je pasenje kravic čist ok in naj čim več leži na trebušku, tako da teh problemov nisem imela. Pozorna sem morala biti samo na pravilno obračanje iz hrbta na trebušček. To pomeni, da se je lepo dvignila s celim trupom in prevalila na trebušček. In to je to.

clock-img

17.06.2008, 11:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.06.2008, 12:50

clock-img

Ana08

pencil-img

46

Naša punčka je stara 4 mesece in ima prav tako ekstenzijski vzorec. Kravice lahko pase, oz. je celo priporočljivo čim več, NFT terapevtka mi je samo pokazala pravilen položaj - ne sme delati avijončka, rokici morata biti stegnjeni naprej, rameni pa poravnani v isti višini ( na eni strani je bolj zategnjena). Se pa naša preobrača na napačen način (iztegnjeno nazaj), pri tem jo moram popravljati in ji pokrčiti  nogici, da zarotira iz medenice. Je pa vsakuser posted image malo drugačen, tako da je najbolje, da se pogovoriš s svojo terapevtko in ravnaš po njenih navodilih.

clock-img

20.06.2008, 07:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem