writing-img

Electrolux

clock-img

14.07.2007, 08:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kako ste zadovoljne z belo tehniko znamke Elctrolux. Glede na to, da so švedi, ne more bit slaba user posted image user posted image

Sva šla včeraj z mojim v razstavni salon od Gorenja, pa sva bila totalno razočarana. Ne samo, da imajo NAVITE cene ... hladilnik pod 800€ (samostoječ, s skrinjo odspodaj) težko najdeš. Obične pečice na vrtljive gumbe, za 100€ dražje od ostalih firm. z displaji za okoli 150€ dražje od ostalih firm. Pa kaj mislijo, da so boga za j*** prijeli, da imajo take cene?
Ma, potem sva šla v Elmax in sva si izbrala res nama najlepše aparate, pa sva v predračun dala pečico, kuhinjsko, hladilnik in pomivalni stroj od Electroluxa. Res je, da je edinole pomivalni stroj (45širine) za 100€ dražji od Gorenjskega, ampak je A+, pa še v nek klub greš, kjet di dajo procente nazaj, pa se potem zgliha.

clock-img

14.07.2007, 08:13

clock-img

Anonimen

Jaz imam pralni stroj,no je že ene tri leta star,pa mi je
super,kolegica ima pomivalca in pralnega pa se ji tudi dopade.
Boš sama videlauser posted image

clock-img

14.07.2007, 08:18

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz imam Electroluxovega vgradnega pomivalca, pa super pere posodo. Druge gospodinjske aparate imam vse od Gorenja, ampak je res pretirana cena za to, kar ponujajo. Še posebej pa sem razočarana nad hladilnikom - ga bo treba menjati user posted image .

clock-img

14.07.2007, 08:42

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz imam Elektroluxov kombinirani hladilnik.  Super zadovoljna!!!

clock-img

14.07.2007, 08:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mal me je strah, tako kot vsakega, ko kaj ne pozna. Pri nas doma smo od pamtiveka imeli Gorenjeve aparate.
Ok, saj priznam Ora Ito (vsaj zdi se mi tako, da se reče novemu programu) program je lep. Vrhunski. Samo so cene tudi vrhunske. Sem gledala hladilnik Swarovski; za tistih skoraj 2000€ zgleda totalno zgrešeno. (upam, da nisem koga užalila), samo meni res zgleda, kot da bi ene barbie kristale gor lepli. Bi blo boljš, če bi bil cel hladilnik črn.

Potem sva videla tale Electroluxov hladilnik v temno sivi barvi, fino znižan iz nekaj nad 750€ na 575€, pa še 5% popusta na gotovino. A+; kar mi je ful pomembno, da nekaj prišpram na elektriki in dodam svoj delež pri ohranjanju narave. Potem sva se pa z mojim doma pogovarjala, če je slučajno to kaka bolj poceni roba, pa sem šla na net gledat, pa vidim, da so švedi. Od njih pa res težko pričakuješ kaj slabše kvalitetnega???

Jaz upam, da bo OK.

clock-img

14.07.2007, 08:47

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi imamo tudi njihov hladilnik, pa nimam pripomb.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.07.2007, 08:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, jaz upam, da ne bo krnekaj in bomo nonstop popravljali.

Sva pa doplačala 15€ po komadu za 5let garancije....

clock-img

14.07.2007, 12:11

clock-img

max81

pencil-img

3273

mi imao skrinjo in smo ful zadovoljni, jo pa sedaj prodajamo, ker bomo kupili kombiniran hladilnik, ker skoraj nič nimamo v njejuser posted image , ker kupujem sproti

hladilnik bo pa tudi Electroluxovuser posted image  

clock-img

15.07.2007, 15:15

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Najprej smo kupili electroluxov kombiniran hladilnik in smo z njim bili zadovoljni - le zelo glasno se kdaj pa kdaj oglaša user posted image
Pred kratkim smo pa kupili še vgradno pečico in kuhalno ploščo (2steklo keramična, 2 idukciji) in smo za enkrat super zadovoljni!

clock-img

16.07.2007, 10:53

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi iimamo vgradno pečico in električno kuhalno ploščo - vse super!

clock-img

17.07.2007, 08:02

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Tudi mi imamo kobinirano kuhalno ploščo (2 indukcije + 2 - steklokeramično). Sem zelo zadovoljna. Tudi monter, ki je montiral kuhinjo mi je rekel, da zelo dobro sede na pult in tesni bolje kot Gorenje. Odločila sem se pa zaradi tega, ker so gorenjovo ploščo tisti dan ko sem šla v nabavo podražali za 80E. 

clock-img

17.07.2007, 08:44

clock-img

honey

pencil-img

2567

Midva sva kupila njihov pomivalni stroj in se mi super obnese - sicer ga uporabljam šele 1 teden, ampak zelo lepo opere, tiho delovanje (skoraj neslišno), pa še drag ni bil pretirano. Sva kolebala med Boschevim in Elektroluxovim, pa sva se odločila za tega, ker so nama svetovali, da je pač v istem rangu kot Bosch, pa še nekaj boljši je - mislim da je tišji in ima bolj poenostavljen dvig oz. spust košare. Pa steklokeramično ploščo imava tudi Elektroluxovo. Menda je postala to zelo priznana znamka. Ja, pa sesalec sva tudi imela njihov, ampak je žal ratal že star in smo ga zamenjali. Dela pa še vedno (5 let ali že več).

clock-img

17.07.2007, 08:51

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kako ste zadovoljne z belo tehniko znamke Elctrolux

mi imamo steklokeramično ploščo in pečiso od njih tisto v višji višini in smo zadovoljni. Pomivalca pa od Boša.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

17.07.2007, 21:19

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image  user posted image  pralni stroj user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

18.07.2007, 08:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz v petek dobim vse skupaj. Sem prav nestrpna user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem