writing-img

Električna metla

clock-img

03.05.2008, 21:29

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Rada bi kupila električno metlo (torej brez el. kabla, ki bi ga vlekla za sabo, ker imam velike prostore). Ogledujem si tega http://www.hoover.si/product/59/#head3 in tega http://www.nakupovanje.net/Electrolux-Ergorapido-2-v-1-ZB-271-RF-baterijski-sesalnik-sesalec-pr-1111869

Ali ima kdo katerega izmed teh in kako je zadovoljna? Mogoče svetujete kakega drugega? Rabim pa za sesanje parketa in ploščic (nimam nič preprog).

clock-img

03.05.2008, 21:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imam tega Hooverja in je prva liga za sprotno čiščenje. Stoji v dnevni in je stalno v uporabi (pri nas se dva še učita, kako ješ žemljo, ne da bi jo nadrobil po vseh kotih, čeprav sediš za mizouser posted image ). Ne pričakuj, da bo vse tipi-topi, ampak za smeti in drobtine je pa super (tudi za gladke površine imam vedno vkljopljno krtačo, ker tako bolje pobere smeti). Niti za trenutek mi ni bilo žal, da sem ga nabavila, imam ga pa kakšno leto in pol, če ne več.

clock-img

03.05.2008, 22:00

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi jaz imam tega Hooverja - super zadeva, da ni potrebno za seboj vleči kabla.

Priporočam

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

04.05.2008, 07:21

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Tudi js imam to metlo. Ne dam za nič na svetu. Postavljena je v kuhinji in za sproti sesat je super. Orenk morš še vseen s ta pravim sesalcem vsake toliko posesat, za sprot je pa super.

clock-img

04.05.2008, 10:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz imam Elektroluxovega, sicer že nekaj let starega in ne tako "modernega"user posted image . Torej, lahko sesam po mizah, ali pa po tleh... Sem izredno zadovoljna, predvsem, odkar imamo otroke, saj je po vsakem obroku pod mizo takšno, kot, da že nismo cel mesec sesali. In priznam, da se mi  ne bi dalo vsak dan x-krat uporabljati klasičnega sesalca in ga "vleči" iz omare. Je pa res, da se na preprogah, tapisonih.....ne obnese, primeren je samo za gladke površine.

V glavnem...priporočam.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.05.2008, 08:18

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Jaz imam Electroluxovo metlo superca res, za orng posesat pa itak navaden sesalec. Je ne menjam za nč na svetu res vredna nakupauser posted image . Po hiši pa tud nimam tepihov le keramiko in parket pa se super obnese- posebno fajn je pa za posesaz stopnice.

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

05.05.2008, 12:55

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz imam tud Hooverja, sicer en drug model, in ga tud ne dam za noben denar. Sicer je ne morem uporabljat namesto pravega sesalca, a tako za vsak dan mal stanovanje popucat je čist fajn. Preprosto vzameš iz napajalnika, posesaš in pospraviš nazaj. Skoraj ne veš da si kaj delal, v primerjavi z mojim vodnim sesalcem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem