writing-img

Električna ponev

clock-img

17.06.2012, 13:51

clock-img

katipi

pencil-img

937

V kleti sem našla veliko električno (pizza) ponev, ki sem jo dobila lani, pa je še nisem uporabljala. Pozna katera kakšen recept za kaj dobrega, ki bi se dalo pripraviti v njej? user posted image Vzela bi jo tudi na kampiranje, pa bi prosila še izkušnje s tem. Kaj sploh pripravljate v njej in česa ne?

clock-img

17.06.2012, 17:18

clock-img

enea

pencil-img

2440

mi jo imamo vsako leto s seboj na morju,... delamo pa večinoma zrezke, piščančje noge, ta boljše je pa pečen krompir,..
pizze nisem nikoli še delala, eni pa pravijo da naj bi najprej testo iz ene strani malo zapekli, potem obrnejo in nafilajo gor, kar pač daš na pizzo in pokriješ, da se zapeče še ostalo,.. nisem probala, tako da to je samo iz druge roke,...

clock-img

17.06.2012, 18:42

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: enea

mi jo imamo vsako leto s seboj na morju,... delamo pa večinoma zrezke, piščančje noge, ta boljše je pa pečen krompir,..
pizze nisem nikoli še delala, eni pa pravijo da naj bi najprej testo iz ene strani malo zapekli, potem obrnejo in nafilajo gor, kar pač daš na pizzo in pokriješ, da se zapeče še ostalo,.. nisem probala, tako da to je samo iz druge roke,...

Meni edina stvar, ki mi ni ratala v tej ponvi je pica... ker je na robu in na sredini surova (ker je pač tko grelnik nameščen)... sicer se pa odlično notr spečejo ribe, kalamari (lignji - celi), krompir; meni je super za paello delat (ali navadno rižoto) v večjih količinah; praktično katerokli meso...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

18.06.2012, 09:00

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pri nas je to obvezna prema za kampiranje. Je prav super zadeva. Noter pa pečemo predvsem meso, krompir, lahko delaš tudi zelenjavo ali kaj podobnega.

clock-img

19.06.2012, 08:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ni to za pico pečt, res ne.

Jaz sem včeraj spekla žar meso noter, pa je bilo ful dobro. Moja mami pa noter dela skoraj vse (rižoto, meso v omakah, krompir, razne omake...).

clock-img

19.06.2012, 09:02

clock-img

psaša

pencil-img

973

Pri nas pečemo tudi palačinke.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

19.06.2012, 13:12

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Mi jo uporabljamo za pečeno zelenjavo pa polento, pa krompir pečemo v njej, pa ribe,... Zakon je :)

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

19.06.2012, 14:30

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Mi imamo tisto ponev, ki je malo višja in poleg že naštetega v njej skuham tudi golaž.

clock-img

19.06.2012, 15:36

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

A mate teflonsko al keramično? Zdaj gledam, da obstajajo tud take ..

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem