writing-img

Električna zobna ščetka

clock-img

15.11.2007, 09:48

clock-img

bebica

pencil-img

129

Mislite, da je 3 letnik še premajhen zanjo? Seveda bi mu zobke še vedno umivala midva. Drugače nimamo problemov z zobki, tudi z umivanjem ne.
Pa katero priporočate oz. imate in kako se obnese?

clock-img

15.11.2007, 10:49

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz bi kombinirala, no tako sem delala in še vedno delam, mal z navadno in mal z električno.

clock-img

15.11.2007, 10:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

jaz bi kombinirala, no tako sem delala in še vedno delam, mal z navadno in mal z električno

Mi isto - pri vseh 3

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.11.2007, 12:31

clock-img

aluš

pencil-img

704

tUDI PRI NAS KOMBINIRAMO (PRI TA VEČJEMU 10 LET - KI se mu zob brez nje sploh ne da v redu očistit, in tamalemu - 4 leta). Samo, da mi imamo baterijske. A električne se splača kupovat, saj so po načinu delovanja najbrž podobne baterijskim?? ali ne.

clock-img

15.11.2007, 12:53

clock-img

Anonimen

Baterijsko od enega leta in pol. Brez panike.

clock-img

15.11.2007, 13:21

clock-img

bebica

pencil-img

129

Ja, saj baterijsko sem mislila. Ne vem, zakaj sem električno napisala user posted image Bomo kupl.

clock-img

15.11.2007, 14:34

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Naš jo tudi z veseljem in to že nekaj časa uporablja, pa je star 2,5 let. Tu in tam ga uspem prepričat, da tudi z navadno malo poščetka zobke.
Skratka mi jo uporabljamo. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.11.2007, 09:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi imamo baterijsko od sneguljčice iz mullerja, pa je ne marauser posted image user posted image .Res škoda, ker temeljiteje očisti zobe.Mogoče ji bo služila kasneje, pa en zobek jo boli, mogoče je to krivo.Drugače je zakon!

clock-img

16.11.2007, 10:05

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

baterijaska sigurno ne sčisti zob bolje od navadnega ščetkanja user posted image  

nam je priporočala zobozdravnica baterijsko za zjutraj, zvečer pa bi naj še vedno lepo ščetkali z navadno user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

17.11.2007, 18:17

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mi imamo tudi baterijsko princeske in je ful navdušenauser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

18.11.2007, 07:18

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zdaj ko sem ji rekla da jo ima tudi njena sestrična jo z veseljem porablja.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem