writing-img

Elektrika v vodi

clock-img

25.04.2007, 20:51

clock-img

škorpijonka

pencil-img

6

Živjo,
danes sem ugotovila, da imam v kopalnici v vodi, na pipi, tušu in bojlerju elektriko. Vsakič ko se umivam ali tuširam, me prav trese. In sicer že dalj časa opažam, da je nekaj narobe, danes pa sem ugotovila, da je tok v vodi. In sicer s tistim šrafencigerjem z lučko. Pa me zanima, če ima ali je že kdo imel tak problem in kako ga je rešil?!
Sej vem, da moram štromarja poklicat.
Hvala za vsako informacijo.

clock-img

25.04.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

Moj pravi,(ni štromar)da je verjetno el. kabel v stiku z vodovodno cevjo,ne igraj se,hitr poklič štromarja,ker te lahko v najslabšem primeru ubije!!Dobro zrihtaj!

clock-img

25.04.2007, 21:25

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

će imaš električni bojler kak star  je lahko problem v tem!!!!!! ???? imaš?
?

clock-img

25.04.2007, 21:41

clock-img

škorpijonka

pencil-img

6

Bojlar je dejansko nov. Vem, da ni fajn da je tako, ampak a misliš da je lahko ful nevarno?
Me kr malo panika zdaj lovi.

clock-img

25.04.2007, 21:53

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

kaj pa če ga odklopiš is elektrike a je še zmeraj napetost v vodi ?!

clock-img

25.04.2007, 22:07

clock-img

škorpijonka

pencil-img

6

Vem, da ni lepo, samo ga ne znam izklopit.

clock-img

26.04.2007, 06:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojoj, nisem strokovnjak na tem področju, vendar vem, da vode in elektrike ni dobro mešat.

Kaj se lahko zgodi, če se kopaš in če strele švigajo, mi je jasno, še bolj nevarno pa je tole.

Hitro štromarja, do takrat pa jaz sploh v banjo ne bi stopilauser posted image .

clock-img

26.04.2007, 07:41

clock-img

anabanana

pencil-img

933

O pišuka, se vidi, da je zgodaj, sem prebrala "erotika v vodi" in hitro tečem bratuser posted image user posted image user posted image  in pol vidim, da je elektrikauser posted image

Drugače pa se pridružujem mnenju, da zna bit stvar zelo nevarna. Na tvojem mestu bi takoj izklopila bojler in poklicala štromarja.

krepat ma ne molat

clock-img

26.04.2007, 08:49

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz ti lahko samo to povem, da tukaj, kjer trenutno živimo, ni ozemljitve in mene pralni stroj, vsakič ko pobiram oprano perilo iz njega, strese, ko se dotaknem bobna. Vprašala sem štromarja, kaj to pomeni in mi je rekel, da me bo enkrat ubilo, zato ti tudi jaz predlagam, tako kot vsi ostali, da takoj pokliči štromarja - ker če je meni to rekel samo pri pralnem stroju, kaj šele pri tebi, ko si dobesedno v banji s štromom.

clock-img

26.04.2007, 21:44

clock-img

škorpijonka

pencil-img

6

Lep pozdrav vsem. In hvala za vaše odgovore. Sem ugotovila, da če izklopim pralni stroj iz vtičnice, ni več elektrike v vodi. Štromar pa tut pride. Kaj točno je krivo bo pa on povedal. So mi pa pomagali vaši odgovori.
Hvala in lahko noč

clock-img

26.04.2007, 22:04

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Glede tega da te trese ko pobiraš perilo mislim, da je potrebno narediti samo ničenje v vtičnici in bi moral problem izginiti.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem