writing-img

Elektronska varuška iz Ikeje

clock-img

11.08.2008, 18:09

clock-img

ježek

pencil-img

94

Je katera kupila elektronsko varuško(http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50130419) v Ikeji? Kak se obnese?

Hvala za odgovore!

LP

clock-img

11.08.2008, 21:15

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

To ti bo težko katera povedala, saj je prišla ravnokar v prodajo. Je čisto nov izdelek. Tako, da....bo treba malo počakat z mnenji ali pa kupit. Drugega ni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.08.2008, 22:49

clock-img

ježek

pencil-img

94

Vem, da je nov izdelek. Sem mislila, če jo je katera že nabavila in kako je zadovoljna. Ker jaz jo imam nagledano že dva tedna.user posted image

clock-img

12.08.2008, 09:20

clock-img

.Anonimna.

pencil-img

102

Jaz sem jo zadnjič že v roki držala, ampak sem potem ugotovila, da je samo na baterije, pa je nisem vzela. Se mi zdi, da je bolje, da je varuška na elektriko. Baterije hitro grejo....

clock-img

12.08.2008, 21:10

clock-img

ježek

pencil-img

94

Kolegica je bila danes v Ikeji in je ni dobila.So jo baje ukinili iz prodaje. Tut na internetu je ni več. Verjetno je bilo kaj narobe z njimi. user posted image No, še dobro, da je nisem kupila.user posted image

LP

clock-img

12.08.2008, 21:39

clock-img

.Anonimna.

pencil-img

102

Zanimivo, v petek so jih še imeli user posted image še sreča, da je nisem kupila.

clock-img

12.08.2008, 22:01

clock-img

ježek

pencil-img

94

Res, še dobro. Jaz sem še danes na internetu preverjala zalogo, pa so še bile v prodaji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem