writing-img

En kveščn

clock-img

10.07.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Kaj vam je moškkim recimo, da turite žensko glavo na silo dol v vaše mednožje. Je fajn, če je to samo od sebe, ne pa da primete žensko glavo in jo kot na silo dol porinete in kot na silo hočete. Sem dovolj jasna?

clock-img

10.07.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 13:43

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Upam, da se mali hitro zbudi, ker drgač bom dobla trebušne od smeha!

clock-img

10.07.2007, 13:43

clock-img

Anonimen

vem kaj misliš. odgovort ti pa ne znem ker tega ne počnem. to more bit samo od sebe, ne pa neki na silo, ne vem no, zame to ne bi bil užitek če bi jo neki silu.

clock-img

10.07.2007, 13:47

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni še nihče ni tiščal glave v mednožje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 13:53

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

tudi meni ne. pride to pač spontano....user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

10.07.2007, 13:55

clock-img

Anonimen

Ja sej, jaz sem pa naletela sedaj na dva, ki sta to na silo hotela oz daj mi cajt, da to opravim sama toko kot se spodobi, ne pa na silo. Grdo.

clock-img

10.07.2007, 13:56

clock-img

Anonimen

Tiste, ki ste vezane pozabte. Pri vas ni na silo sevede, kaj pa tisti, ki niste vezani in tu in tam imate kakšnje bližnje srečanje.

clock-img

clock-img

Anonimen

Pa daj ti tudi na silo tam spodaj. Bo prvič, zadnjič in nikoli več.user posted image

clock-img

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kaj vam je moškkim recimo, da turite žensko glavo na silo dol v vaše mednožje. Je fajn, če je to samo od sebe, ne pa da primete žensko glavo in jo kot na silo dol porinete in kot na silo hočete. Sem dovolj jasna?

En ensr...če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali, tko da najbolš da njega vprašaš.

clock-img

10.07.2007, 13:57

clock-img

Anonimen

En ensr...če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali, tko da najbolš da njega vprašaš.

one night stand lepo prosim.

clock-img

10.07.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali

a sem ti na žulj stoplauser posted image .

clock-img

10.07.2007, 14:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ja sej, jaz sem pa naletela sedaj na dva, ki sta to na silo hotela oz daj mi cajt, da to opravim sama toko kot se spodobi, ne pa na silo. Grdo.

Ugrizni ga, pa bo mir.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

10.07.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Ja, eni pa res imajo ta tik, da te kar za glavo primejo in dol porivajo. Npr, jaz bi se poljubljala, njemu pa se očitno nekam mudi in te kar za glavo prime in jo na silo dol poriva.....Kot da bi bila **** ali kaj podobnega, da je plačal in sedaj hoče pošteno obdelavouser posted image . Mene je ob takem tipu kar minilo do vsega in sva zelo hitro končala. Samo ne tako končala kot bi si on želel, si je lahko kar sam priskrbeluser posted image  do konca.

clock-img

10.07.2007, 15:42

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Se mi je nardil ja...in je šla prilika(beri on) domov rokomet špilatuser posted image

clock-img

10.07.2007, 15:43

clock-img

Ze pequeno

pencil-img

95

Pa takšne tipe poišči, ki tega kljub one night stand, tega ne počno. Če ti pa to naredi, pa prekini z obdelavo in pojdi. In zakaj to počnejo. Zato, ker jim je samo do tega, da se njih zadovolji, o vrnitvi zadovolitvije pa ne razmišljajo. Oziroma so sebični. 

clock-img

10.07.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

Ja, eni pa res imajo ta tik, da te kar za glavo primejo in dol porivajo. Npr, jaz bi se poljubljala, njemu pa se očitno nekam mudi in te kar za glavo prime in jo na silo dol poriva.....Kot da bi bila **** ali kaj podobnega, da je plačal in sedaj hoče pošteno obdelavo . Mene je ob takem tipu kar minilo do vsega in sva zelo hitro končala. Samo ne tako končala kot bi si on želel, si je lahko kar sam priskrbel do konca.

a, sem že misnla, da sem jaz čudna. V redu potem.

clock-img

10.07.2007, 15:50

clock-img

Anonimen

to so pomoje taki vasezagledani mamini sinčkiuser posted image

clock-img

10.07.2007, 20:47

clock-img

čaki

pencil-img

1009

Tiste, ki ste vezane pozabte

tudi ti se veži, pa nebo na silo..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 20:56

clock-img

Anonimen

Tako ti je mala moja kad te ljubi slovenac.user posted image

clock-img

10.07.2007, 22:15

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

ajoj men jo še tut noben ni dol tišu....edino za lase bol k seb user posted image  to pa ja!user posted image

clock-img

10.07.2007, 22:16

clock-img

Anonimen

Svašta.user posted image

clock-img

10.07.2007, 22:37

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa si ne išči tipov za one night.user posted image Pri teh nikoli ne veš na kaj naletiš.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.07.2007, 14:17

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Na RR nič novega user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.07.2007, 14:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, tanikaa, dolgčasuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem