writing-img

En nasvet, prosim

clock-img

27.06.2005, 16:16

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Moj :love: mi je za obletnico kupil uhane iz belega zlata. In seveda sem enega izgubila:(:ups:. Kaj pa sedaj? Sem šla nazaj v zlatarno po nasvet, saj se mi ga zdi res škoda, z enim pa nimam kaj. Stali so pa 20000 sit (vem, ker sem si jih prej nekaj časa ogledovala). In mi je prodajalka svetovala edino prodajo tistega, ki ga še imam, zanj pa bi dobila celih 1990 sit:(. Kaj mi svetujete, kaj naj naredim?

clock-img

27.06.2005, 16:18

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

koliko pa bi stalo, če si daš enega naredit, oz. ali ti lahko prodajo samo enega?

jaz bi dala naredit kopijo, pa je

clock-img

27.06.2005, 16:19

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne, je rekla v zlatarni, da samo enega se ne da naredit oz.dobit. Jaz bi tudi to varianto, pa ne gre.:((:((:((

clock-img

27.06.2005, 16:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

se mi zdi skor nemogoče, da se ne bi dalo naredit... kaj pa, da daš delat v kaki drugi zlatarni?

so pa res hecni! tolk o tem, da je kupec kralj, al kak že

clock-img

27.06.2005, 16:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ojoj, ja to je zato, ker oni v bistvu ne delajo sami nakita, ampak ga dandanašnji zlatarji kupujejo narejenega v grosističnih prodajalnah v tujini. :((

Kaj pa če bi vprašala, če ti prodajo še en par po polovični ceni, ker si več kupila? Ali da ti vsaj zniža ceno. Lahko pa pokličeš še druge zlatarje, morda pa kdo ima enak primerek. Lahko jim pošlješ po mailu sliko. Saj zgubit nimaš kaj.

clock-img

27.06.2005, 16:45

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Moj mož je zlatar in dela na"roke".Lahko ti pustim številko telefona in ga pokliči.Najbolje po zasebnem mailu.
en lp:morje:D.

clock-img

27.06.2005, 17:16

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Drgač sm tud jest slišala da ne delajo, samo enega uhana, če enega izgubiš!
Maxica, kje pa je tvoj :love: kupil uhane?
Če jih je v Idriji, potem ti svetujem da vprašaš še kje v Ljubljani, če ti enega naredijo, ker tu pri nas, ne vem no, men so mal čudni!!

LP

clock-img

27.06.2005, 17:45

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni je en zlatar, ki dela tudi filigram, tudi naredil samo en uhan, ker sem enega izgubila. Pa so bili ti uhani kupljeni na Tajskem in sploh ni kompliciral, pa še poceni je bilo.

clock-img

27.06.2005, 20:30

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zdaj mi je prijateljica rekla, da bo ona še svojo prijateljico, ki je zlatarka, vprašala, kako je s tem, drugače pa-se priporočam, anajmad:).
SašaR-moj:love: jih je kupil v Ljubljani, tako da v Idrijo nisem niti pomislila, da bi šla vprašat za novega-kr vem, kaj me čaka tam;).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem