writing-img

Ena lepa misel za partnerja

clock-img

22.09.2006, 08:08

clock-img

ery

pencil-img

1675

..ima kdo? Namreč napisala bi mu kaj lepega, da bi se malo zamislil, saj se je skregal z mojimi starši in je rekel, da ne bo več z njimi govoril, da se ju bo izogibal, itd.. meni je pa hudo..pa bi mu rada kaj napisala... mogoče si pa premisli..

hvala, lp..

clock-img

22.09.2006, 08:24

clock-img

Anonimen

Jaz pa bi rad placal eno poloznico.. Lahko to kdo stori namesto mene?

clock-img

22.09.2006, 08:35

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ja Tjazy.. sej te štekam kaj si hotel s tem povedat...user posted image , ampak sem pač mislila, da ima kdo že napisano kako misel ali kaj podobnega... Razumeš?

Čisto tako brez obveznosti...itak sem mu že ustno govorila kaj bi in kaj ne bi rada..., ampak....

Sori, mogoče se bo pa kdo našel in napisal par besed... user posted image

clock-img

22.09.2006, 08:42

clock-img

koala

pencil-img

5539

Mogoče, če ga opomniš, da sta prav tvoja starša "kriva" da si to kar si in da sploh obstajaš?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

22.09.2006, 09:41

clock-img

eupat

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: ery

..ima kdo? Namreč napisala bi mu kaj lepega, da bi se malo zamislil, saj se je skregal z mojimi starši in je rekel, da ne bo več z njimi govoril, da se ju bo izogibal, itd.. meni je pa hudo..pa bi mu rada kaj napisala... mogoče si pa premisli..

hvala, lp..

Že ve zakj je to nardil ti pa verjento tudi. Ampak mi na žalost tega ne vemo, da bi ti lahko kaj pametnega svetovali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem