writing-img

Endokrinolog

clock-img

14.09.2011, 19:22

clock-img

Anonimen

A katera pozna kakšnega dobrega? Mogoče veste koliko stane samoplačniški pregled in kolikšna je čakalna vrsta z napotnico?
Za vse informacije se najlepše zahvaljujem :)

clock-img

15.09.2011, 21:16

clock-img

ringababy

pencil-img

39

evo info iz prve roke. Danes sem bila pri endokrinologu. Odvisno iz kje si. Jaz sem šla v Mariboru. Naročila sem se že junija, torej je čakalna doba 3 mesece. Sem hotela it samoplačniško pa potem nisem. V Mb so bili zelo prijazni, zdravnica zelo prijazna, malo sva se pogovarjali o težavah, predpisala mi je zdravila in nadaljnje preiskave. 

clock-img

15.09.2011, 21:22

clock-img

digi

pencil-img

986

Kaj pa rabiš? Mislim, kaj te muči? Ali nisi dobila pri svojem zdravniku napotnice? Od kje pa si?

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

16.09.2011, 07:38

clock-img

Anonimen

hvala punci :)

sem iz okolice Kranja,

potrebujem ga ker sem po končanju kontracepciskih tablet ( leto in pol nazaj) izgubila menstruacijo,
ker so se pojavile ciste na jajčnikih,
nenormalno sem se pričela rediti
pa tudi 1 leto se trudiva na otročku pa ni učinka.

Moja ginekologinja sicer ni navdušena nad idejo da bi šla k endokrinologu, ampak se mi zdi da imam hormonske motnje user posted image
zato sem spraševala tudi za samoplačniški način.

clock-img

16.09.2011, 09:58

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Prvo naj ti g. naredi hormonski test ( krvni ). Če bo ta pokazal, da hormoni niso ok. pol dobiš napotnico za endokrinologa in se naročiš v endokrinološko ambulanto na polikliniki. Zdravniki so vsi super, jaz sem jih kar nekaj dala skozi user posted image . Osebni zdravnik pa naj te pošlje na preiskave za ščitnico. Dokler oni neodkrijejo, da je kaj narobe je brezveze iti endokrinologu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem