cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Eno mleko v redu, drugo ne?

clock-img

27.01.2008, 08:23

clock-img

miškot

pencil-img

124

Moj mali je imel žeo rojstvu hude krče. Ko mi je zmanjkalo mleka smo šli na adaptiranega Novalac AC. Za krče nam je zelo pomagal je pa precej zaustavil prebavo. Sedaj je star 6 mesecev - sklepam, da krčev več nima in poskusila sem preiti na Aptamil comfort, da uštimamo kakanje pa je naš mali dobil po trebuščku pikice. A je lahko alergičen na Aptamil? Na kravje mleko nasplošno očitno ni, ker bi se to pokazalo že pri Novalacu. 

clock-img

27.01.2008, 08:52

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Z Aptamilom mu prebave ne boš spodbudila, ker le ta zapira. Jaz ti svetujem ali Bebo ali Milumil. Možno pa je, da je alergičen na katerega od teh proizvodov. Aja pa te formule niso narejene iz kravjega mleka.

clock-img

27.01.2008, 09:08

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Ja saj aptamil comfort ureja prebavo.

clock-img

27.01.2008, 10:54

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?user posted image

clock-img

27.01.2008, 11:44

clock-img

miškot

pencil-img

124

Nisem menjala mehčalca- ga sploh ne uporabljam, zna bit kriva pa tut kakšna reč od goste hrane; karfijola, krompir........sam me je zanimalo , če ima katera takšne izkušnje ob menjavi mleka. Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

clock-img

27.01.2008, 13:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?user posted image

Jaz sem tudi mešala, ampak kar v enem obroku recimo pol Comformila in pol Aptamila. Pojma pa nimam, zakaj pikice. A česa drugega pa pri pol leta še ne je? Mogoče je na kaj drugega alergičen.

clock-img

27.01.2008, 13:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miškot
Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

Aha, aha, se opravičujem, nisem videla, da si že sama na to tudi pomislila.

Po moje od menjave mleka kar ne nore biti no. Saj so vse približno na isto foro narejeni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem