writing-img

Eno vprašanje?

clock-img

19.03.2005, 19:22

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ojla!nekaj časa nazaj:zmeden2::ups: je ena pupa objavila www naslove za vleč dol filme muziko itd.,ampak ne vem kje poiskat:ups::ups:a mi lahko katera pomaga ali pa napiše naslov?:zmeden:
lp,Katja:morje::morje:

clock-img

19.03.2005, 19:25

clock-img

Anonimen

Mam jst shranjeno. Sibil je avtor:)

clock-img

19.03.2005, 19:27

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

povej povej!!oz napiši napiši:)-:)-:)-

clock-img

19.03.2005, 19:29

clock-img

Anonimen

Jah, mam v wordu shranjeno :) Dej se vpiši na yahoo pa ti pošljem :) (pa ne vem, če mam taprav mail)

clock-img

19.03.2005, 19:30

clock-img

srnica

pencil-img

260

Katja jaz sem pred časom vprašala za programe s katerimi se dol vlečejo, pa so mi rekle za shareaza ( super ), pa še emul - bolj za filme, pa dc++

Če mogoče rabiš program,...

clock-img

19.03.2005, 19:31

clock-img

Anonimen

Mi torente dol vlečemo. Najhitrej. Kazaa, Mula in te zadeve niso tok hitre. Za pesmi še, za filme pa ne.

clock-img

19.03.2005, 19:32

clock-img

Anonimen

http://btefnet.net

Od tuki mi dol dajemo:)

clock-img

19.03.2005, 19:33

clock-img

srnica

pencil-img

260

Ja, kolik jaz vem kazaa ni dobro meti ker je baje ful virusov, je enemu zaj..... cel računalnik.

clock-img

19.03.2005, 19:36

clock-img

Anonimen

No, nam ne :)- Imamo Kazo, pa emule (ki gre men na živce, k cel računalnik počas dela potem) pa torente. Pa imamo XPje pa zarad Kaze še nismo nikoli imeli vriusa (trkam!).

Katja, maš na mailu!:) Siolovem.

lp,:fis:

clock-img

19.03.2005, 21:36

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

fiša,mi ne odpre datoteke,napiše napaka na imenu.:(sem pa vidla zdaj nekaj naslovov,ko ste se pogovarjale in bom preiskusila;)kar se kazaja tiče,glih ta nam je porušu sistem,saj je moj brat,ki je redno iz njega pobiral,en kup virusov:grrr: potegnu:hudicek:in vsak računalničar do zdaj mi je rekel da naj se kazaja izogibamo:hudicek:

lp,Katja:morje::morje::morje:
pa lahko noč9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem