writing-img

Eno vprašanje?

clock-img

07.04.2006, 18:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

Moja kolegica je v 5 mesecu nosečnosti.Je naredila pred kratkim tisti test za Downov sindrom in so baje ugotovili nekaj narobe in sedej ji piše na temu itvidu,da mora naredit preiskavo MOM.A katera mogoče ve kaj je to?
Ona je ful v skrbeh,ker v bistvu nič ne ve kaj se dogaja,ima pa v ponedeljek še to preiskavo.Pa še neko morfologijo mora nsredit.Če ima katera kakšne izkušnje za kaj se gre,naj mi prosim sporoči,da jo lahko malo potolažim!user posted image user posted image

clock-img

07.04.2006, 21:04

clock-img

ona

pencil-img

3685

ok,kaj se nobeni ne sanja kaj bi rada izvedela!
Kaj bodo ugotovili,če gre še enkrat na en pregled,ki se imenuje s kratico MOM in bi rada vedela za kaj se gre pri tej preiskavi?
Upam,da ne zahtevam dostiuser posted image

clock-img

07.04.2006, 21:44

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Ja osebno ti ne morem nič svetovat,lahko pa tle v rr vtpkaš pod iskalnik downov sindrom in boš vidla če je blo kaj napisano o tem-no sigurno je blo.Drgač pa pojdi na ta link www.med.over.net

maja

clock-img

08.04.2006, 13:12

clock-img

janjja

pencil-img

1078

A ne naredijo presejalni test, če se jim zdi na nuhalni kaj sumljivouser posted image  No vsaj pri meni je bilo takouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem