cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Eno vprašanje

clock-img

16.05.2005, 08:11

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Dobro jutro vsem!

Zadnja dva tedna opažam,da me po vsakem večjem napor(npr. če sem malo več sklonjena) zelo boli okrog medenice. Včasih se mi zdi kot, da mi je ta del okrog zadnjice dobesedno ohromel in "zaštekal":zmeden2:, tako, da komaj vstanem. Pred nosečnostjo teh problemov nikoli nisem imela. Mislite, da je to povezano z hrbtenico? Ima katera podobne probleme?

Hvala in lep dan:metulj:

clock-img

16.05.2005, 08:16

clock-img

Lenči

pencil-img

117

Dobro jutro!

Ja, ja - to se sedaj že v drugo dogaja tudi meni. Najbrž otročki pritiskajo kam, pa vedno večji trebuh, pa nepravilna drža... Potem pa vstajaš kot da imaš 100 let pa še boli.

Pa saj tudi to mine. Mamice veliko zdržimo in prenesemo za naše sončke.

clock-img

16.05.2005, 12:48

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Seveda, to je zato, ker si noseca, tvoje lastno telo te sciti pred tem, da ne bi pretiravala.
Drugace pa, pazi na to, da pravilno vstajaš s postelje (prevališ se na bok pa potem hop) in se pravilno sklanjaš (tako, da v bistvu narediš počep)

Lp - vse variante so preizkušene

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem