writing-img

Eno vprasanje - matematika (integrali)

clock-img

13.04.2008, 22:22

clock-img

Anonimen

Sej bi teto poklicala, pa je najbrz ze sla spat, sem jo ze pred pol ure "morila".

V glavnem, navodilo je, da je treba zracunat a v integralu, ce je vrednost integrala 2 1/15.

Integral je pa taksen:
user posted image

Zdaj pa me samo zanima, ce tale a integriram kot konstanto ali kot spremenljivko (tako kot x)?

clock-img

13.04.2008, 22:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sorry, da ti ne morem pomagati, me je kar minilo do hrane, ko sem o integralih prebrala...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.04.2008, 22:27

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ribica nimam pojmauser posted image , gre mi samo skozi glavo...

in jaz trapa sem se vpisala na gradben faksuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:34

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Fiša Žiga prav, da je a konstanta (parameter). Itak mora bit konstanta (neka vrednost), če te zanima koliko je.
To je odgovor mojga user posted image , da navš mene kregala, če ni prav user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:34

clock-img

Anonimen

Hvala Ziga. Sem zdele istocasno dobila enak odgovor na treh koncih, tko da mora bit prov user posted image

Lp

clock-img

13.04.2008, 22:40

clock-img

taška30

pencil-img

2758

No, vidim, da si odgovor že dobila. Ampak moram napisat, da je prav grozno (al pa smešno) kolk sem jaz to včasih znala, zdaj pa nimam blage veze oz. skor se mi je zaletelo ko sem po dolgem času videla te hieroglife.user posted image
Hvalaaaaaa boguuuuuuu, da je to za mano.user posted image

clock-img

13.04.2008, 23:05

clock-img

Anonimen

Jaz imam tudi danes vsakic manj blage veze, bolj se blizam koncu vaj, manj mi je jasno. Saj ne vem, a naj se user posted image al user posted image

clock-img

13.04.2008, 23:08

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ribica, js ti itak nebi mogla nikakor pomagatuser posted image user posted image user posted image
sem pa zato glasovala za Lunouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.04.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Hehe, hvala. 

clock-img

14.04.2008, 07:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

še od mene potrditev, a je sigurno konstanta, pa veliko uspeha pri integriranju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem