writing-img

Enoprostorec

clock-img

04.06.2008, 07:27

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Počasi bi morali kupiti nov avto, vedno bolj smo za enoprostorce. Pa me zanima kateri enoprostorci imajo drsna vrata? To se mi zdi da je zelo praktično, posebej v mestu na parkingu.
Tisti ki mate ene in druge kaj svetujete?
Hvala

clock-img

04.06.2008, 08:13

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Mi imamo Citroen C8 in ima električna drsna vrata in smo super zadovoljni. To je res ena od najboljših pogruntavščin user posted image . Mislim, pa da imajo drsna vrata (ne vem če so tudi električna) Kangoo, Doblo, Berlingo, Fiat Uliysse, Peugeot 807, Lancia Phedra (menda se tako kliče), še kaj user posted image ?

clock-img

04.06.2008, 08:18

clock-img

solinar

pencil-img

76

Mi imamo Berlingota in kar naenkrat ni več problemov z prostorom user posted image  ...sedaj smo bili na 14dnevnem kampiranju z 11 mesečno dojenčico - vanj je šlo vse na kar smo se spomnili.

Ima drsna zadnja vrata(niso električna) in kot je zmajči25 napisala je to tudi zame ena dobrih pogruntavščin.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil solinar -- 4.6.2008 8:20:30 >

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

04.06.2008, 09:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi imamo Voyagera - ima drsna vrata in kar je še bolj pomembno - 7 sedežev (ko nas je že itak 5 v polnem številu user posted image ). Za na parkingu v mestu pa so drsna vrata res super user posted image  - niso električna, a vseeno praktična.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.06.2008, 09:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi imamo Kio Carnivala, drsna vrata so res zakon. Pa ta "veliki" Peugeot jih ima tudi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.06.2008, 14:09

clock-img

andrej77

pencil-img

185

mi imamo Mazda5.. o tem je tekla debata http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2706238&mpage=1 ...in v teh parih dneh sva že izkoristila vse njene prednosti, ki so bila odločilna za nakup tega avta.. med največje zagotovo sodijo zadnja drsna vrata, relativno ugodna cena (na daljši rok)...  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem