writing-img

Epiduralna analgezija v LJ

clock-img

17.10.2008, 08:07

clock-img

otročnica

pencil-img

48

Dobro jutro kljub dežju!
Se bližam PDP, ki je 21.10. pa me zanimajo vaše izkušnje z E.A. v Ljubljani. Ali je katera ni dobila, čeprav bi si jo želela, zaradi odsotnosti anastezista. Kako je s tem ob vikendih, ponoči...Hvala za vaše odgovore.

clock-img

17.10.2008, 08:23

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Pejt na Jesenice rodit,tm je non stop na voljo ,je pa zakon EA.Sam morš it pa na predavanje o EA,ki je vsak torek ob enih.
Pa nč hudga če si iz LJ,tut iz drugih krajev hodjo na Jesenice rojevat.

Ela čebela

clock-img

17.10.2008, 09:12

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Po moje bi bilo bolje, če bi vprašala, katera JE v Lj. dobila EA.... Je bolj kot ne redkost. Žal.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

17.10.2008, 10:01

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Po moje bi bilo bolje, če bi vprašala, katera JE v Lj. dobila EA.... Je bolj kot ne redkost. Žal.

Zej zato pa pravim da nej gre na Jesenice,sej tok pa spet ni delč

Ela čebela

clock-img

17.10.2008, 10:35

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Zej zato pa pravim da nej gre na Jesenice,sej tok pa spet ni delč

Seveda Jesenice niso daleč, čeprav sta v takih situacijah razdalja in čas diskutabilna pojma. Dokler je vse po planu, brez kakršnih koli komplikacij, ni noben problem se odpeljati pol ure ali uro daleč. Pa še tu je odvisno od dneva in ure - recimo petek popoldan bi znal biti zelo zanimiv, pa dela na cesti ipd. No, kakor koli že, mislim, da smo zašle s teme, saj ne sprašuje, kam iti, da bo dobila EA, ampak kako je s tem v Lj.

Če hočeš na ziher in vse strokovnjake na kupu, je po mojem mnenju prava odločitev LJ. Sicer pa je KR bliže, pa ultivo imajo...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

17.10.2008, 10:40

clock-img

cursa

pencil-img

208

Kranj je definitivno bližje Ljubljani kot Jesenice in prav tako nudijo 24 urno EA. 

clock-img

17.10.2008, 13:52

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Postojna tudi. V Lj. pa je menda res prava umetnost če ti rata dobiti EA.

clock-img

17.10.2008, 18:52

clock-img

Trish

pencil-img

36

Zakaj pa je EA v LJ taka težava?

A s porodnišnico na Je ste pa zadovoljne? Je EA plačljiva ali jo krije zavarovanje?

Lp.

clock-img

17.10.2008, 19:54

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Oj! V LJ je z EA tko: Ne uporablajo jo vsi zdravniki (predvsem starejši je ne!), tko da se morš na licu mesta pozanimat kater anestezist je dežuren in ali on daje EAuser posted image .
In če imaš srečo je pač en tak dežuren. ko izraziš željo se pač babica poveže z anestezistom - ženske bodte glasne in razločno povejte kaj želite in kaj ne - pogovatjejte se z babico (ona ne more vohati kaj bi vi želeli in kaj ne!!!!) Ni pa nujno da ti jo bo dal; samo to se bo odločil po tem ko te bo pregledal in se s tabo pogovoril.

Vem da je smotano ampak žal tko pač je v LJ.user posted image

papa

clock-img

17.10.2008, 20:00

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Oj! V LJ je z EA tko: Ne uporablajo jo vsi zdravniki (predvsem starejši je ne!), tko da se morš na licu mesta pozanimat kater anestezist je dežuren in ali on daje EAuser posted image .
In če imaš srečo je pač en tak dežuren. ko izraziš željo se pač babica poveže z anestezistom - ženske bodte glasne in razločno povejte kaj želite in kaj ne - pogovatjejte se z babico (ona ne more vohati kaj bi vi želeli in kaj ne!!!!) Ni pa nujno da ti jo bo dal; samo to se bo odločil po tem ko te bo pregledal in se s tabo pogovoril.

Vem da je smotano ampak žal tko pač je v LJ.user posted image

papa

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen poroduser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

18.10.2008, 10:15

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

jaz sem jo pa v ljubljani junija 2006 dobila. slučajno je bila tam anasteziologinja in mi jo je dala.

clock-img

18.10.2008, 10:47

clock-img

čipka

pencil-img

1652

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen porod

Jaz tudi. Postojna je zakon!

clock-img

18.10.2008, 16:57

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen porod

Jaz tudi. Postojna je zakon!

Absolutnouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

18.10.2008, 19:04

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Na Jesenicah je EA vedno na voljo in je zastonj..

Jaz sem enkrat že rodila z njo in bom zdaj ponovno..super jeuser posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem