writing-img

Erotični pripomočki

clock-img

13.11.2006, 08:27

clock-img

Anonimen

Hm... živjo... ne vem kako bi začela... No taka je stvar... Imam pač nekoga za seksat, ki ga imam ful rada, on mene, ampak ni možno da sva skup. Pač dolga zgodba.
Zdaj pa jaz nekaj časa ne morem seksat, ker sem imela ene probleme. No in kako bi popestrila oz. njega zadovoljila v nulo? itak da oralno... je še kaj drugače, kakšen fajn pripomioček, da bi ga presenetila?
sem mu v šali rekal, da bom naslednjič nekaj prinesla s sabo, je rekel, no dej, da vidim, kaj boš prinesla. user posted image  Ampak to vse stane...user posted image

o toliko, če boste kaj napisal po svojih izkušnjah, hvala vam. by

clock-img

13.11.2006, 08:37

clock-img

Sita

pencil-img

926

Vse, kar rabiš v resnici nič ne stane. Imeti moraš le ljubezen, željo, čas, prostor in domišljijo. Priomočki pa so: jezik, prsti, spretne roke, lasje .... vidiš, vse je zastonj. In po mojem je vse to več vredno od dragih igrač. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

13.11.2006, 12:48

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Bravo Sita! Krasen odgovor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem