writing-img

Etis nape

clock-img

26.09.2007, 12:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pozna katera znamko Etis? Prodajalec je rekel, da imajo odlične nape, osebno pa ne poznam niti enega, ki bi jo dejansko imel. Saj veste - zaupati prodajalcemuser posted image user posted image
Zanimam se za kaminsko 90 s halogensko lučko. Ima katera kakšne izkušnje?

clock-img

26.09.2007, 12:04

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Napa je pa tale TUKAJ

clock-img

26.09.2007, 12:31

clock-img

lan

pencil-img

1173

Midva sva kupila etis napo. Samo ti še ne morem povedati kako se obnese, saj še ni v uporabi.

clock-img

26.09.2007, 12:50

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Mi jo imamo in smo zelo zadovoljni user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

26.09.2007, 12:50

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz jo imam in sem z njo zelo zadovoljna. Ni pa sicer kaminska, ampak je navadna napa TORNADO S.

clock-img

26.09.2007, 16:42

clock-img

eya

pencil-img

4615

user posted image

Mi imamo tole od Etisa, samo precej ropota... A vaše kaj ropotajo? No, saj možno je tudi, da je preslabo namontiranauser posted image  V glavnem-ima tri stopnje in 3. nikoli ne uporabljam, ker preveč ropota.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.09.2007, 08:48

clock-img

honey

pencil-img

2567

Meni ropota edino na 4. stopnji oz. je bolj glasna na tej stopnji. Drugače je pa tiha bolj ko ne.

clock-img

27.09.2007, 11:27

clock-img

Minerva

pencil-img

45

Jaz imam od ETISA eno, ki ima pretok zraka 1000m3/h. Kupila sem jo izključno zaradi tega podatka, ker je imela edino ta toliko pretoka, vsi ostali proizvajalci so imeli max. 700-800.

Kuhinjo + dnevno + jedilnico imam namreč v enem prostoru, tako da je dobra ventilacija ključnega pomena. Z napo sem izredno zadovoljna. Ima štiri stopnje in če daš na 4. stopnjo je res izredno glasna, ampak pa nič ne smrdi. Npr. tudi ko kuham hobotnico cele 3 ure in imam napo na 4. stopnji, se v prostoru nič ne voha, da se sploh kaj kuha. Res pa je, da je potrebno ves čas imeti odprto okno, ker je napa res tako močna, da dobesedno posrka ves zrak iz prostora in potem pri nas začne iz greznice smrdeti. Če pa poskušaš odpreti vrata, jih skoraj na moreš (če okno ni odprto).

Jo priporočam!

clock-img

27.09.2007, 19:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem jo tudi šla danes plačat.
In tako, kot je rekla Minevra, ima v svoji kategoriji, najvišji pretok zraka. user posted image

clock-img

28.09.2007, 11:52

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst mam podobno kot eya, pa mi nic ne ropota in sem (zaenkrat ) zadovoljna z njo. Imam jo pa ze cca. 5 let.
Samo za pucat mi je smotana, ker se una mast lih v robove med steklo in pleh zazre in rabis ful cajta za spucat. Je pa prednost, da ne rabi oglenega filtra.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem