writing-img

Eucerin krema!

clock-img

27.12.2007, 16:53

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kakšna se vam zdi. Pred časom sem v lekarni dobila vzorčke- celo, ja res! In se mi ne zdi slaba. Imam suho kožo zdaj pozim. Kaj pravite je vredna svojga dnarja!?

clock-img

27.12.2007, 16:59

clock-img

Anonimen

Ne, kar se mene tiče, ni vredna svojega denarja. Jaz sem jo probala, porabila eno škatlico, in se mi je zdela čisto brez veze.
Zdaj uporabljam Totes Meer iz Müllerja, stane 5 evrov in je res dobra. Vsaj za moj občutek.

clock-img

27.12.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

Po uporabljenih vzorčkih nič posebnega....

clock-img

27.12.2007, 18:20

clock-img

Anonimen

jz sem zadovoljna. Zelo, in se mi zdi vredna svojega denarja. Sicer je pa od kože odvisno kako jo prenaša - vsaka koža se pa mora navadit nove kreme zato so realni rezultati pokažejo šele v 1-2 mesecih.

clock-img

27.12.2007, 19:06

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem ful zadovoljna. Uporabljam to kozmetiko že eni dve leti,seveda grem z novitetami naprej. Pa tudi za tamalo in tavečjo kupujem in se prav lepo obenese.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

27.12.2007, 23:08

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Poletna mi je všeč (Hydra Fresh user posted image ), za pozimi pa uporabljam Nuxovo.

clock-img

28.12.2007, 20:03

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

mi je poplnoma izsušila kožo- moj odgovor je ne

clock-img

02.01.2008, 16:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst imam hydra fresh in sem zadovoljna...pozimi pa kar otroško wind&wetter varianto:)

clock-img

04.01.2008, 19:51

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja men je ful pomagala, kožo na obrazu sem imela tak suho da se mi je kr lupila, tud od Vichija sem probala  in od loreala, pa od garniera, ampak tak kot tale ki jo mam zdej od eucerina ni bla nobena fajn. no zdej lahk rečem da mam kožo na obrazu normalno, brez luiščenja, občutka zategovanja.

clock-img

05.01.2008, 20:49

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

naša mala jo uporablja za atopij.dermatitis in ji paše. Tudi tušira se z Eucerinom

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem