writing-img

Eurodisney

clock-img

28.03.2009, 18:26

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zanima me, ali je katera bila z družino v Disneylandu (brez Pariza) za enih par dni. Ali je morda našla ponudbo v kaki turistični agenciji ali je hotel bukirala online direkt v Disneyu.

clock-img

28.03.2009, 21:49

clock-img

Raho

pencil-img

4143

No, če slučajno katero zanima:
Rezervirala hotel s tremi zvezdicami za 4 nočitve (5 dni vključno s karto za vstop v Disneyland in zajtrkom): cena 946 €. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za 2 odrasla, 1 otroka in 1 dojenčkauser posted image

clock-img

28.03.2009, 22:19

clock-img

Anonimen

Sem bila v Disneylandu in je bilo fino, sam ne vem kaj bi tam počela 5 dni user posted image .

clock-img

28.03.2009, 22:58

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Saj sem jaz tudi že bila v Disneylandu, pa ne samo v Franciji, tudi v Orlandu (7 dni) in verjemi mi, imaš kaj za početi. Pa ne grem v Disneyland zaradi sebe, ampak zaradi otrok. 

clock-img

29.03.2009, 00:28

clock-img

rija

pencil-img

15589

stara dobra si: z dvema v tisto gužvouser posted image  pardon.....s tremiuser posted image

jaz se ne upam z mojima. bomo meli generalko raje v gardalanduuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

29.03.2009, 00:47

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Saj bom jih dala na vrvicouser posted image user posted image user posted image .

Letos dobijo 5 dni morja, 3 dni morja pri botrici in Disneyland. Če bodo na morju poredni, bom premislila o Disneylandu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2009, 19:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Rezervirala hotel s tremi zvezdicami za 4 nočitve (5 dni vključno s karto za vstop v Disneyland in zajtrkom): cena 946 €. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za 2 odrasla, 1 otroka in 1 dojenčkauser posted image

To je pa kar drago.
A je vstopnica tako draga?

clock-img

30.03.2009, 19:45

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

No, če slučajno katero zanima:

meni se pa zdi cena kar razumna - v katerem terminu si pa rezervirala?

clock-img

30.03.2009, 20:38

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

kaj je prevoz tudi v ceniuser posted image ....drugače pa ni tako drago, samo res dobra si user posted image , da greš z dojenčkom v tisto gužvo

clock-img

30.03.2009, 20:45

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Mi smo bili dvakrat in gužve ni bilo nobene. Saj ni treba iti ravno za prvomajske. Si pa res ne predstavljam, kaj bi delala tam en teden. Dva dni - vrh glave.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

30.03.2009, 20:56

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja pa tudi to je res, največ 3 dni pa imaš vsega vrh glave.....ker tam ni počitkauser posted image

clock-img

06.04.2009, 21:01

clock-img

binica

pencil-img

512

Ojla,
a te smem vprašat kje si rezervirala in kako misliš glede letala? Predvidevam, da ni vključeno v ceno.....

clock-img

02.05.2009, 21:46

clock-img

Anonimen

Helu,

mi tudi razmišljamo septembra obisk tega parka. Prespali bi v enem izmed okoliških hotelov, ki so blizu parka...ravno tako bomo šli z enim 3 letnikom in dojenčkom. Kje si se še kaj pozanimala ? Vsaka info bi mi prišla prav....

Cena ? Jah, kar v tem rangu računam, ker ne želim ravno najslabši hotel....Greste z avionom ? Če ja, boste rentali avto ?

Lahko mi pišeš tudi na ZS !

clock-img

04.05.2009, 12:17

clock-img

Bibera

pencil-img

18

Predlagam hotel znotraj Disneyland resorta- rezerviraš preko interneta in plačaš s kartico. Dobra varianta da lahko še kaj zvečer skuhaš je Davy Croccet ranč-imaš apartma z zajtrkom

ZAKAJ?
1. Francija je izredno draga in bolj kot računaš slabša je računica.
2. V ceno so vračunane karte za Disneyland, parkirnina in zajtrk
3. Apartma je dobra varianta saj lahko zvečer kaj skuhaš- znotraj Disneya je en hotdog 6 eur, meni za odraslega 25 eur. Ena voda 0,75 l 2 in pol eura.
4. En dan v Disneyu je občutno premalo, najmanj dva dneva, najbolje tri in predvsem takrat ko niso francoski prazniki. Čakalne dobe za vožnje so tam okoli ene ure, tudi s hitrimi kartami.
5. Umazanija je kar velika tako, da poceni hoteli v obrobju Pariza z malimi otroci odpadejo.

Lahko greste z letalom, ampak tudi transferji do hotelov niso tako kratki, če stanujete izven kompleksa se boste navozili z vlakom in podzemno.

Z avtom ste v dveh dneh komot tam in še svoj avto imate, ki je zlata vreden ob malih otrocih.

Edino resnično, edinstveno potovanje je sprememba pogleda. (M.Proust)

clock-img

10.07.2009, 22:46

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Tako - sedaj je vse zorganizirano prva varianta stornirana, druga veljavna.

Nočitev z zajtrkom: Vienna magic Circus 4*, (6 dni) - 668 € za vse (v sklopu Disney hotels, vendar 1 km od Disneylanda) - če gremo za 6 dni bi radi videli še kaj.

Avionske karte: Dunaj - CDG: 355 € za vse 4.

Rent-a-car: Citroen C4 z dvema otroškima sedežema za 6 dni: 240 €

Če želimo polpenzion je za doplačati 220 €. To se bomo odločili na mestu samem.

clock-img

10.12.2009, 11:55

clock-img

doloress

pencil-img

233

Pozdravljene,

kakasne pa so vstopnine za odraslo osebo? Gremo namrec v Pariz in bi sli pogledat ob lepem vremenu tudi tja en dan. Se splaca karte kupiti prej preko neta recimo?

clock-img

10.12.2009, 12:10

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Moj brat in njegova punca sta bila letps avgusta in je bila cena enodnevne vstopnice 55 eur na osebo. Mislim da so izven sezone cene nekoliko nižje. 

clock-img

10.12.2009, 19:46

clock-img

doloress

pencil-img

233

Hvala za odgovor, je kar zasoljena cena. Bomo se razmislili ;)

Preko interneta je kaksen popust?

clock-img

11.12.2009, 12:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Raho, a ste bili? Kako je blo?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem