writing-img

Evo me...

clock-img

20.01.2006, 12:36

clock-img

Anonimen

Zadnji mesec je bil pa res "skozlan". Od utrujenosti in slabosti se niti na Ringarajo nisem mogla spravit. Občasno sem vas malo brala. Zdaj je malo bolje. Včeraj sva imela z mojim NS - vse ok. Nisem si predstavljala, da se da v tem času (konec 13. tedna) toliko videti. Pravi mali razgrajač je ta naš (najverjetneje) fant. Obrača se in skače v plodovnici kot nor. Me res zanima, če je G uganila spol ali se bo na naslednjem pregledu premislila. Kako ste ostale nosečke v tej dobi?

clock-img

20.01.2006, 12:55

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Pozdravček

No jaz sem tudi v  13 t (12 t 5/7). NS sem imela v 11t in 5/7 in ne naš  user posted image prav priden bil na pregledu in kako lepo mu user posted image tiktaka – vse uredu in pridno raste in se razvija.
Nam pa niso nič povedali za spol, a ni še prezgodaj?

Kar se pa tiče slabosti občasno zjutraj, pa grem kar peš v službo 15min od doma in je takoj boljše, hvala bogu, da ni nobenega bruh – bruh.

Lepo  user posted image   še naprej

Lep pozdrav,

Anja  user posted image user posted image

clock-img

20.01.2006, 13:11

clock-img

Anonimen

Zelo odvisno je od G, ali se mu da ukvarjat z ugotavljanjem spola v tako zgodnji dobi. Jaz sem svojo prosila in smo šli med nogice z UZ in predvidevali, da bi morda lahko bil fantek. Žal so v tem času tam spodaj tako majhne razlike, da je takšno mnenje G lahko le špekulacija. Je pa res, da se za fantke manjkrat zmotijo, saj se prej vidi.

Tudi tebi lepo nosečnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem