writing-img

Evropska mesta

clock-img

26.06.2007, 12:19

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

V katera evropska mesta z otrokom? Okoli 1leto starim...
Bi šli pa recimo oktobra, novembra, pa potem februarja. Na lastno pest user posted image
Imate kakšne izkušnje?

clock-img

26.06.2007, 12:32

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Midve s sestro sva šli lani z mojo takrat 10-mesecev staro user posted image  na Dunaj in je bilo super. Šli sva na lastno pest - to pomeni, da sva rezervirali hotel preko spleta, šli z avtom in sami lutali po Dunaju. Bilo je super, sploh ker je bila takrat še rada v vozičku (ni še hodila) in sva resnično lahko prepešačili z njo po celem mestu. Priporočam ti še London, Pariz, Budimpešto, Prago, Rim, vendar tam z otrokom še nisem bila - bomo pa prav gotovo še šli.

clock-img

26.06.2007, 12:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Barcelona - akvarij je lep za videt, bi bil zanimiv za otroke, ogromno parkov, na glavni ulici La Rambla so razni artisti. Res luštno. Pa poceni pride - myair leti direkt iz benetk v barcelono, pa luštne apartmaje se da dobit na www.apartmentsramblas.com.

Salzburg - ful prijetno mesto. Da se z avtom. Pred Salzburgom je palača Hellbrun s ful velikim parkom, v parku so igrala, okrog palače povsod neki teče voda... Fajn...

London - klasično fantastičen. Ampak drag ko user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

26.06.2007, 12:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Dunaj itak user posted image user posted image user posted image - verjetno predbožični z babico ... to ne bo na lastno pest, ona plača user posted image

Barcelona -> ful dobra ideja! Sem bila sicer pod vpivom alkohola tam, ampak akvarij mi je res ostal v spominu...tole je res fenomenalna ideja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem