writing-img

FERRUM LEK

clock-img

20.03.2009, 19:55

clock-img

SKOKCA

pencil-img

4

Pozdravljeni

zanima me ali ima katera od vas tudi predpisan sirup Ferrum Lek, za svojega dojenčka. Moj je namreč star 2 meseca in je malo slabokrven. Kako je najbolje, da se ta sirup daje malčku? Pred, med ali po obroku?
In kako je s krčki po tem dodatku?

Hvala za odgovor   

clock-img

20.03.2009, 20:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz moji dajem železo pred obrokom, ker je težek in lahko poliva po njem.
Krčev pa zarad njega nima.

clock-img

20.03.2009, 20:30

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Nam je bilo rečeno, da pred obrokom, ker se tako boljše absorbira..in tako smo ga tudi dajali.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

22.03.2009, 12:21

clock-img

SKOKCA

pencil-img

4

Hvala za podatke.....

sem mu že dala prvo dozo 2,5ml, pa sem se odločila, da prekinem to zdravljenje. Dobil je takšne krče, da sem mislila, da ga bo zlomilo user posted image . Ali ima katera podobne težave? Sem pa slišala, da se v Avstriji dobijo kapljice, ki pa so drugačne. Ali katera ve, katere so te?    

clock-img

22.03.2009, 12:44

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Skokica,

Kako pa so ugotovili, da je otroček slabokrven. Saj rutinsko ne jemljejo krvi tako malim otročkom.
In kakšne vrednosti hemoglobina ima?

Mah, Ferrum Lek jaz 2mesečniku zagotovo ne bi dajala, če ni res zelo hudo slabokrven.

clock-img

23.03.2009, 08:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

SKOKCA, tudi mi smo dobili Ferrum Lek, pa ga je tako napenjalo, da tudi jesti ni mogel v miru. V bistvu je bilo najhuje med hranjenjem, pa ga nikoli prej krči ali napenjanje niso pretirano matrali. Zdaj smo kupili avstrijske Aktiferrin Tropfen in je precej bolje. Saj ga še napenja vendar nikakor ne tako kot po Ferrum Leku. Jaz mu železo dajem vedno nekje na polovici med obema obrokoma, ker poliva in bi železo izbruhal, če bi ga dobil tik pred ali tik po obroku, pa še mleko upočasnjuje absorpcijo železa v organizem.

clock-img

23.03.2009, 11:36

clock-img

SKOKCA

pencil-img

4

moj mali je imel zelo slabo kri že ob rojstvu, ker je krvavel iz posteljice. Komaj so ga rešili in je dobil 2 transfutiji krvi. Sedaj je vse vredu (dali smo skozi vse možne preiskave). Hemoglobina ima 97-in mislim, da ni tako malo. Je pa samo dojen.....

clock-img

23.03.2009, 12:25

clock-img

livia

pencil-img

2395

Daš pred obrokom, najbolje na tešče z dodatkom C vitamina, da se bolje absorbira, samo pri tako majhnem c vitamin verjetno odpade.
Mi smo ga dobili zdaj, pri enem letu, pa je lažje.

clock-img

24.03.2009, 17:47

clock-img

SKOKCA

pencil-img

4

Ali ima katera telefonsko številko od fizioterapevtke Potrčeve iz Pesnice?

Je res tako dobra kot pravijo???user posted image

HVALA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem