writing-img

FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček

clock-img

05.04.2007, 15:53

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Že kar nekaj časa nazaj sem nekje v TV prodaji zasledila CIK CAk glavniček, oz.glavnik za cik cak prečo. Sedaj bi ga pa rabili, da malo popestrimo našo frizuro. A mogoče katera ve, kje ga kupiti?????user posted image

Fala!user posted image

clock-img

05.04.2007, 16:24

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

05.04.2007, 18:00

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kaj to normalno češeš in se prečka na cik-cak naredi sama, ali kako ? Tudi meni je to za punčko zelo zanimivo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

05.04.2007, 22:47

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen.

Jaz sem si tudi v mladihuser posted image letih delala cikcak prečko z navadnim glavnikom. Lase si počešeš nazaj, s špico narediš cik cak, potem pa lase zadaj daš na dve polovici in vsako polovico pustiš, da pade na svojo stran. Upam, da sem dost razumljivo naspisalauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

06.04.2007, 14:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

hvala ninnyuser posted image a ti ježe kdo rekel danes da si zlatauser posted image res vse najdeš...evo ne bom več na forum sprašvala ampak kr direkt tebeuser posted image

Ja mi2 z Tio sva zdej delale z glavnikom, ampak ni tolk lepauser posted image , pa sem se spomnila, da obstaja glavnik za hitro variantouser posted image

Vam magar javim kuko nam greuser posted image

clock-img

06.04.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

hvala ninny a ti ježe kdo rekel danes da si zlata res vse najdeš...evo ne bom več na forum sprašvala ampak kr direkt tebe

ti kar vprašajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem